27 juli 2009: Bron: Simontoncancercenter Nederland

Van het Gilde van Simontontherapeuten kregen we het bericht dat Dr. Carl Simonton is overleden. Dr. Carl Simonton staat bekend om zijn visualiseringstechnieken. Hij heeft verschillende boeken geschreven waaronder de bekendste "De kracht die in je schuilt" en "Op weg naar herstel".

Persbericht:

Tot ons grote verdriet is Dr. Carl Simonton op 18 juni j.l. totaal onverwachts overleden. Hij heeft zich verslikt tijdens de maaltijd en is in allerijl naar het ziekenhuis gebracht waar zijn hart het uiteindelijk heeft begeven. Hij is vredig gestorven, helder van geest en in het bijzijn van zijn dierbaren.

De eerste Nederlandse ‘Simonton’ patiëntenweek voor mensen met kanker, zal doorgaan al is dit niet meer onder zijn directe leiding. Gelukkig heeft Dr. Simonton jarenlang zijn staf van gekwalificeerde psycho-oncologische therapeuten intensief opgeleid en getraind en zijn zij prima in staat zijn visie, werk en overtuigingen uit te dragen en te continueren.
Datum: 24 t/m zaterdag 29 augustus 2009.
Plaats: conferentiecentrum Mennorode te Elspeet (www.mennorode.nl).
Programma: vijfdaagse training-, educatie- en psychotherapeutische werkweek voor mensen met kanker en hun partner of andere begeleider.
Organisatie: Simonton Cancer Center (SCC) Nederland (www.simontoncancercenter.nl )
Kosten: op aanvraag.
Informatie: Thera Balvers, Simonton Counselor en Supervisor (06-18156477).
Email:info@simontoncancercenter.nl

Plaats een reactie ...

Reageer op "Dr. Carl Simonton, schrijver van o.a. "De kracht die in je schuilt "en "Op weg naar herstel" is 18 juni 2009 overleden. Artikel geplaatst 27 jul;i 2009."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Simonthontherapie: Psychosociale >> Dr. Carl Simonton, schrijver >> Simontonpatientenweken: ervaringsverhaal >> Simontontherapie, een aantal >>