3 april 2020: Bron: You Tube, met dank aan Marina die me hier op wees

Dat hoge dosis vitamine C een uitstekende aanvullende behandeling van kanker kan zijn laten meerdere studies zien, zie in gerelateerde artikelen.

Marina stuurde me een link naar een video op You Tube van een man die na falen van andere behandelingen alsnog volledig genas van zijn leukemie met infusen met hoge dosis vitamine C. In 2018 kreeg politieman Anton Kuraia te horen dat hij nog maar nekele weken te leven had. In augustus 2019 plaatste hij de volgende video. Een prachtig verhaal vertelt door hem zelf en zijn vrouw. Duur 18 minuten, je kan de advertentie wegklikken. 

Vitamin C for cancer? ‘Miracle man’ Anton Kuraia's highly controversial treatment


Plaats een reactie ...

Reageer op "Anton Kuraia had leukemie in terminaal stadium toen hij startte met infusen met hoge dosis vitamine C en herstelde volledig."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Vitamine C verlaagt de bloeddruk, >> Combinatietherapie van reguliere >> Anton Kuraia had leukemie >> Infusen met (hoge dosis) vitamine >> Infusen met Vitamine C, hydrocortisone >> Infusen met hoge dosis vitamine >> Het effect van intraveneuze >> Vitamine C: een man met hairycell >> Twee patiënten met uitgezaaide >> Intraveneus toedienen van >>