Zie ook in gerelateerde artikelen

Informatie over intraveneus toedienen van ascorbine zuur (vitamine C.) bij kankerpatiënten Onder onderzoek en voeding vermelden we onderzoeken / artikelen over de effecten van niet-toxische middelen en behandelingen in relatie tot kanker.

Op deze specifieke pagina alles over de werking van IAA = intraveneus toedienen van Ascorbinezuur = vitamine C. Sommige artikelen zijn met aanvullend commentaar andere zoals we die op internet vonden. I.v.m. de tijd die we daarvoor nodig hebben is dit nog slechts een kleine greep uit de vele onderzoeken die wereldwijd opvraagbaar zijn.
We zullen de artikelen behorend bij onderzoek en voeding in de komende tijd regelmatig aanvullen, maar dat kost tijd en we willen dat ook heel zorgvuldig doen.

Als er mensen zijn die ons tips kunnen geven graag a.u.b. Stuur ons opvallende onderzoeken en we plaatsen die op de site. (zie ook literatuurlijst , update van de lijst van Valstar gebeurt bijna wekelijks, waarvan een aantal zijn geplaatst bij de verschillende vormen van kanker of behandelingen van kanker.

Zie https://kanker-actueel.nl/literatuurlijsten-niet-toxische-middelen-en-behandelingen-per-kankersoort-en-aanvullend-op-chemo-operatie-en-bestraling.html

Of zoek een boek onder kanker en boeken, waar we een aantal titels selecteerden die o.i. de moeite waard zijn eens te lezen. ). 

Klik hier voor boeken, geschreven door patienten zelf of hun naasten.

Klik hier voor boeken gerelateerd aan psycho-sociale of spirituele inhoud.

Klik hier voor boeken met een inhoud gerelateerd aan voeding, voedingstoffen, maar ook boeken met recepten, kookboeken

Click here for books written in english


Vanaf 1 april 2005 is arts-bioloog drs. E. Valstar ook een literatuurlijst gestart met grote studie studies naar preventief effect van voeding en voedingstoffen bij kanker. en zeker de moeite waard ook die eens regelmatig in te kijken.

24 maart 2020: Iemand stuurde mij deze tip voor liposomale vitamine C welke je zelfs zelf kan maken. Maar lees ook onze disclaimer, want we hebben geen enkele band met deze organisatie en geven deze link alleen omdat die wel past in dit onderwerp, maar wij hebben geen enkel belang bij dit artikel. Dus de verantwoording ligt volledig bij de auteur.

Het artikel is al wel in 2017 geschreven dus nog voor de corona crisis. Klik op de volgende link en onderaan staat een recept hoe je deze vorm van vitamine C je ook zelf kunt maken.

Liposomale vitamine C, best opneembare vorm van vitamine C?

29 maart 2020: lees ook dit artikel: 

https://kanker-actueel.nl/vitamine-c-infusen-met-hoge-dosis-vitamine-c-blijkt-uitstekend-medicijn-bij-patienten-besmet-met-het-corona-virus-covid-19-en-al-met-longontstekingen-blijkt-uit-chinese-studie.html


Plaats een reactie ...

6 Reacties op "IAA - Intraveneuze injecties met vitamine C. Een overzicht van artikelen en studies"

 • taran :
  in 1980 de kankeropleiding in AvL gedaan en toen leerde ik al dat een Amerikaans onderzoek had uitgewezen dat een hoge dosis vit C hielp bij genezen sommige kankersoorten. Sindsdien amet grote regelmaat hoge dosis vit C genomen. (ben inmiddels gepensioneerd)
 • P.A. Hoetz :
  Ben wel geboeid door wat extreme doses vitamine C bij ernstige ziektes zouden kunnen doen en las dit artikel over inzet van C bij sepsis:

  https://www.rd.nl/meer-rd/gezondheid/vitamine-c-redt-levens-op-ic-1.1428050

  Wel altijd wat huiverig voor panacee-achtige verhalen.
 • Adlow :
  Daar zou ik ook graag adressen van willen ontvangen.
  Waar kun je terecht bij bij welke ziekenhuizen of klinieken die betrouwbaar zijn.

  Adlow.
 • Snijders diane :
  Ik vind het fantastisch nieuws, vitamine C en kankerbestrijding maar nergens wordt geschreven waar je terecht kan voor die wonder-injectie???
  Alvast bedankt,
  Diane Snijders
 • Els schepers :
  Omdat ik een slechechte weerstand heb geloof ik in insluitbare vitamines omdat ik al vit B heb gehad en dat gaf een boost .
  graag wil ik vit C willen aanschaffen kan dit bij u inclusief de spuitjes
  Graag zie ik u bericht tegenmoet, Els Schepers

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Vitamine C verlaagt de bloeddruk, >> Combinatietherapie van reguliere >> Anton Kuraia had leukemie >> Infusen met (hoge dosis) vitamine >> Infusen met Vitamine C, hydrocortisone >> Infusen met hoge dosis vitamine >> Het effect van intraveneuze >> Vitamine C: een man met hairycell >> Twee patiënten met uitgezaaide >> Intraveneus toedienen van >>