Informatie over intraveneus toedienen van ascorbine zuur (vitamine C.) bij kankerpatiënten Onder onderzoek en voeding vermelden we onderzoeken over kanker in relatie tot voeding. Op deze specifieke pagina alles over de werking van IAA = intraveneus toedienen van Ascorbinezuur = vitamine C. Sommige artikelen zijn met aanvullend commentaar andere zoals we die op internet vonden. I.v.m. de tijd die we daarvoor nodig hebben is dit nog slechts een kleine greep uit de vele onderzoeken die wereldwijd opvraagbaar zijn.
We zullen de artikelen behorend bij onderzoek en voeding in de komende tijd regelmatig aanvullen, maar dat kost tijd en we willen dat ook heel zorgvuldig doen. Als er mensen zijn die ons tips kunnen geven graag a.u.b. Stuur ons opvallende onderzoeken en we plaatsen die op de site. (zie ook literatuurlijst (update van lijst van Valstar gebeurt bijna wekelijks, nu, medio augustus 2005 , al meer dan 1000 gerandomiseerde onderzoeken op een rijtje), en waarvan een aantal zijn geplaatst onder onderzoek en voeding waar we sowieso een behoorlijk groot aantal belangrijke studies over effecten van voeding en voedingstoffen bij kanker hebben geplaatst, bv. in de vorm van het abstract of persberichten en artikelen over belangrijke studies. Of zoek een boek onder kanker en boeken, waar we een aantal titels selecteerden die o.i. de moeite waard zijn eens te lezen. ). Zoals een aanrader naar informatie over bewezen effecten van voeding en voedingssuppletie bij kanker het boek: Voedingsinterventie bij kanker ; een signaal aan de klassieke oncologie. Door arts-bioloog drs. Engelbert Valstar. Het boek kost 16,95 euro en het ISBN-nummer is 90 5860 192 7.
Vanaf 1 april 2005 is arts-bioloog drs. E. Valstar ook een literatuurlijst gestart met grote studie studies naar preventief effect van voeding en voedingstoffen bij kanker. en zeker de moeite waard ook die eens regelmatig in te kijken.

Plaats een reactie ...

5 Reacties op "IAA - Intraveneuze injecties met vitamine C. Een overzicht van artikelen en studies"

 • P.A. Hoetz :
  Ben wel geboeid door wat extreme doses vitamine C bij ernstige ziektes zouden kunnen doen en las dit artikel over inzet van C bij sepsis:

  https://www.rd.nl/meer-rd/gezondheid/vitamine-c-redt-levens-op-ic-1.1428050

  Wel altijd wat huiverig voor panacee-achtige verhalen.
 • Adlow :
  Daar zou ik ook graag adressen van willen ontvangen.
  Waar kun je terecht bij bij welke ziekenhuizen of klinieken die betrouwbaar zijn.

  Adlow.
 • Snijders diane :
  Ik vind het fantastisch nieuws, vitamine C en kankerbestrijding maar nergens wordt geschreven waar je terecht kan voor die wonder-injectie???
  Alvast bedankt,
  Diane Snijders
 • Els schepers :
  Omdat ik een slechechte weerstand heb geloof ik in insluitbare vitamines omdat ik al vit B heb gehad en dat gaf een boost .
  graag wil ik vit C willen aanschaffen kan dit bij u inclusief de spuitjes
  Graag zie ik u bericht tegenmoet, Els Schepers

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Het effect van intraveneuze >> Vitamine C: een man met hairycell >> Twee patiënten met uitgezaaide >> Intraveneus toedienen van >> Nederlandse artsen die intraveneus >> Intraveneus toedienen van >> Het effect van ascorbinezuur >> Antioxidanten, voeding en >>