Op de pagina onderzoek en voeding vermelden we onderzoeken over kanker in relatie tot voeding. Ook onder literatuurlijst van arts-bioloog drs. E. Valstar geven we aandacht aan studies en onderzoek dat voeding en voedingsstoffen wel degelijk een bewezen therapeutische rol spelen in een behandeling van kanker. (update literatuurlijst augustus 2008, nu al meer dan 1400 gerandomiseerde studies). Daarnaast is een aanrader naar informatie over bewezen effecten van voeding en voedingssuppletie bij kanker het boek: Voedingsinterventie bij kanker ; een signaal aan de klassieke oncologie. Auteur arts-bioloog drs. Engelbert Valstar. Het boek kost 16,95 euro en het ISBN-nummer is 90 5860 192 7.

In de artikelenreeks hieronder plaatsen we met toestemming van arts-bioloog drs. E. Valstar een aantal briefwisselingen die Valstar had afgelopen jaren met de instanties en organisaties die aan het roer staan van de regelgeving en vergoedingen enz. betreffende preventie en het behandelen van kanker. Deze instanties en organisaties, waaonder Ministerie van VWS en KWF lijken zich weinig aan te trekken van niet-toxische behandelmethoden en niet-toxische middelen in de preventie en behandelen van kanker. De briefwisselingen geven een aardig kijkje in de wereld van de reguliere oncologie en waar de macht ligt en hoe die wordt uitgeoefend inclusief belangenverstrengeling enz. Maar trek uw eigen conclusies. Alle verantwoordelijkheid voor de inhoud en waarheid van de artikelen ligt overigens bij arts-bioloog drs. E. Valstar en ook hier is onze disclaimer van toepassing uiteraard.

Zie linkerkolom voor een aantal artikelen van arts-bioloog drs. Engelbert Valstar


Plaats een reactie ...

Reageer op "Arts-bioloog drs. E. Valstar: een aantal artikelen van zijn hand bij elkaar gezet waaronder ook enkele publicaties in kranten of tijdschriften"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Arts-bioloog Engelbert Valstar >> Ministerie wil vergoeding >> Darmkanker en niet-toxische >> KWF-zalverij: een column van >> Open brief van arts-bioloog >> Arts-bioloog drs. E. Valstar >> Antioxidanten, voeding en >>