Recente en belangrijke publicaties van wetenschappelijk onderzoek in de reguliere oncologie voor darmkanker waaronder ook rectumkanker hebben we bij elkaar gezet.  Maar ook onder kankersoorten darmkankers staat veel informatie.

Ervaringen van kankerpatienten zijn te vinden onder ervaringsverhalen  waaronder een aantal video's

Onder regulier staat ook veel informatie over behandelingen en middelen voor vormen van darmkanker. En onder complementair kunt u ook veel vinden welke aanvullende middelen de bijwerkingen van bv. chemo of bestraling verminderen of het effect verbeteren.

Als u hulp wilt of tijd wilt besparen in uw zoektocht naar de beste aanpak voor vormen van spijsverteringskanker kunt u ook ons rapport darmkanker-actueel  aanvragen of een coachingsgesprek

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster


Plaats een reactie ...

Reageer op "Regulier - Darmkankers: recente ontwikkelingen en belangrijke studies - artikelen over behandelen en omgaan met vormen van darmkanker binnen de reguliere oncologie: een overzicht"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Personalised medicin en gerichte >> Studiepublicaties van niet-toxische >> UEG oktober 2020: Abstracten >> ESMO 2023: aanbevolen abstracten >> ASCO 2024: aanbevolen abstracten >> Aanvullende niet toxische >> Adagrasib met of zonder cetuximab >> Aflibercept (Zaltrap) toegevoegd >> Avastin - bevacizumab de >> Bestraling - radiotherapie >>