16 maart 2023: een enkele keer krijg ik een vraag voor het rapport darmkanker. Maar door een crash van mijn harde schijf een paar jaar geleden ben ik alles verloren. Ik ben eens gaan zoeken in de e-mail en kwam de laatste update van 2017 toch weer tegen. Maar in deze PDF kunt u de laatste versie uit 2017 nog wel zien. Maar er is wel een en ander veranderd: Rapport_darmkanker_actueel Dus kijk verder in der informatie onder gerelateerde artikelen.

11 augustus 2017: ik heb het rapport darmkanker geactualiserd.

4 april 2014: Rapport darmkanker-actueel geactualiseerd met toevoeging van studie bij EORTC gericht op de biomarkers bij vormen van spijsverteringskanker, een vorm van personalised medicin

We hebben ook een rapport darmkanker - actueel. Wie dit rapport dat steeds geactualiseerd wordt als daar aanleiding toe is, wilt hebben kan dit digitaal opvragen bij ons: redactie@kanker-actueel.nl  Deze extra informatie is alleen bestemd voor onze donateurs  of voor mensen die een coachingsgesprek nemen en is zoals voor alles op onze site, onze disclaimer van toepassing.

Biomoleculair onderzoek:

Via onze contacten kunnen wij onze donateurs aanbieden om samen met U een aanvraag te doen voor een biomoleculair receptoren- en genenonderzoek bij een bedrijf dat wereldleider is op dit gebied om te laten bepalen welke medicijnen en behandelingen voor uw vorm en stadium van kanker de meeste kans op succes bieden. Zie onder regulier - personalised medicine  of klik hier. 

Indien u interesse hebt mail aan: redactie@kanker-actueel.nl t.a.v. Kees onze webmaster

Rapport Darmkankers-Actueel:

Met dit rapport darmkankers-Actueel hebben we samengevat wat de actuele situatie is in binnen- en buitenland zowel binnen de regulier oncologie (klinische trials bv.) als alternatief - aanvullend rondom het behandelen van en omgaan met vormen van spijsverteringskanker waaronder, endeldarmkanker, dikkedarmkanker, galwegkanker en primaire leverkanker voor zover bij ons bekend. In een coachingsgesprek geven we graag nog een mondelinge toelichting op dit rapport.

Voor recente en belangrijke studies kijk onder regulier en/of onder kankersoorten - darmkankers. Voor aanvullende, vaak niet toxische behandelingen en middelen kijkt u onder complementair of ook onder darmkanker


Plaats een reactie ...

Reageer op "Rapport-darmkanker Actueel. Samenvattend rapport over actuele ontwikkelingen en huidige richtlijnen bij vormen van darmkanker inclusief aanvullende niet toxische opties en adressen"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Complementair - aanvullende >> Rapport-darmkanker Actueel. >> Preventie - darmkanker: wat >> Regulier - Darmkankers: recente >> Ziekte van Crohn artikelen >>