Nelleke van Lindonk en Clara ten Houte de Lange maakten samen met fotograaf Arjan Smalen een receptenboek op basis van de theorie uit de Voedselzandloper  van de Belgische arts Kris Verburgh.

Samenvatting & achtergrondinformatie

Opeens was het er: De Voedselzandloper van de jonge Belgische arts Kris Verburgh. Hierin verklaart Kris het grote belang van gezond eten aan de hand van veel wetenschappelijk onderzoek. Gezond eten houdt je lichaam langer jong en in topconditie. En kan ook 'aan ouder worden' gerelateerde ziekten uitstellen of zelfs voorkomen.

Het publiek weet het boek te vinden, binnen 10 maanden zijn er meer dan 100.000 exemplaren verkocht. Voor de man en vrouw die hiermee aan de slag willen, zijn deze ideeën in Lekker Lang Jong vertaald naar meer dan 160 spannende & inspirerende recepten. Allemaal gezond, verantwoord en vooral lekker!

Boek bestellen

 

 


Plaats een reactie ...

3 Reacties op "Lekker lang jong. Auteurs: Nelleke van Lindonk en Clara ten Houte de Lange. Receptenboek op basis van De Voedselzandloper"

 • B.Creemers :
  Uiterst smakelijk en stimulerend "kookboek".

  Heb 1 prangende vraag ! Waarom wordt erin de recepten verschil gemaakt tussen havermouth en
  havervlokken ???.
  Wat is dit verschil dan???
 • elise de bres :
  Beste:
  de auteurs van het boek zijn Nelleke van Lindonk en Clara ten Houte de Lange.
  Arjan Smalen is de fotograaf.
  • Kees :
   Dankjewel Elise voor de correctie. Ik heb de tekst aangepast, maar bij succesboeken stond alleen de naam van Arjan vermeld. Vandaar dat ik het verkeerd had vermeld. Excuses

   Met vriendelijke groeten, Kees Braam
   webmaster

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Lekker lang jong. Auteurs: >> De voedselzandloper: over >>