Klik voor dit artikel op de volgende link: 

https://kanker-actueel.nl/lenvatinib-geeft-zeer-goede-resultaten-bij-uitbehandelde-gevorderde-uitgezaaide-schildklierkanker-waarbij-mediane-overleving-stijgt-van-35-naar-185-maanden-binnen-studie-van-2-jaar-copy-1.html


Plaats een reactie ...

3 Reacties op "Schildklierkanker: Lenvatinib geeft zeer goede resultaten bij uitbehandelde gevorderde, uitgezaaide schildklierkanker waarbij mediane overleving stijgt van 3,5 naar 18,5 maanden binnen studie van 2 jaar."

 • Janny :
  van 35 naar 185 maanden? Dat staat in de bovenste link.

  Van 1 maart 2018 ontdekte men uitgezaaide (naar linker long, lymfklieren en rugwervel) schildklier kanker. Uitbehandeld en een voorstel gekregen om bovenstaand middel de gebruiken. Ik heb daar niet voor gekozen en gebruik verder niets. Inmiddels heb ik het al een jaar overleefd. Dit wilde ik toch graag laten weten, dat je het ook zonder die rommel met alle vervelende bijwerkingen een tijdje kunt uitzingen.

  Met vriendelijke groet,
  Janny de Boer
  het
  • Annemieke :
   Ik heb uitgezaaide schildklierkanker en oncoloog heeft mij ook Lenvatinib aangeboden. Ik ben er niet mee gestart en ga voor kwaliteit van leven in plaats van kwantiteit. Genezen doet het toch niet! Heb nu geen last van bijwerkingen en heb nu nog de energie om op te passen op de kleinkids en leuke dingen te doen!
  • kees :
   Dag Janny het moet zijn van 3,5 naar 18,5 maar in een slug zoals ze dat noemen vallen komma's weg.

   Overigens mooi dat u het zo goed doet zonder chemo enz.

   Webmaster Kees Braam

Gerelateerde artikelen