Korting valt weg.

De NVWA heeft OriVeda verboden om bepaalde medicinale paddenstoelextracten nog te verkopen. Zij mogen van de NVWA onze donateurs ook geen korting meer geven. Stukje uit de e-mail van OriVeda: "We hebben gisteren bezoek gehad van de NVWA en die hebben ons meegedeeld dat ze onder druk van Brussel strenger moeten optreden tegen de verkoop van zogenaamde 'novel foods'. Daaronder vallen helaas onder meer een aantal van onze paddenstoelen extracten, die nu niet meer binnen de EU verkocht mogen worden, want het zijn 'novel foods' die eerst officieel moeten worden goedgekeurd, een kostbare procedure die niemand ooit zal aanvragen. 
O.m. de Turkey Tail (PSP-50) valt eronder (zeer populair en succesvol als ondersteuning bij chemo en bestraling). We moeten daarom onze kortingsactie / samenwerking met Kanker-Actueel ook beëindigen; we verzoeken je bij deze om de '25% korting bij oriveda' link van de website te halen.

Het spijt ons maar benader OriVeda welke producten van hun nog wel te leveren zijn. Maar zoals gezegd u zult daar geen korting meer op krijgen.


OriVeda ondersteunt ons door middel van een plaats in onze caroussel, wij zijn daar blij mee maar verder hebben wij geen enkele band met hun en blijven onafhankelijk. U moet als donateur wel zelf bestellen en betalen enz. 

Bestellingen kunnen geplaatst worden op de website van ORIVeDA waarop dan een pop-up verschijnt die u verder de weg wijst. Verzending is bij ORIVeDA standaard al gratis, wereldwijd, dus daar komen geen extra kosten bij. 

OriVeda is vanaf 2010 actief met een lijn van kwaliteits extracten (medicinale paddenstoelen) en verkopen naar ruim 80 landen wereldwijd. Hun assortiment betreft extracten van medicinale paddenstoelen (zie verderop welke). Alle extracten zijn van uitstekende kwaliteit. Zie o.a. deze PDF

Bron: website 

We bieden een reeks adaptogene powersupplementen aan die u kunnen helpen uw gezondheid op peil te krijgen en te houden.
Chaga, Agaricus blazei, Coriolus PSP, Cordyceps sinensis, Shilajit, Maitake…

Op deze pagina van de website staan verschillende achergrondartikelen over de paddenstoelen uit de nieuwsbrieven van ORIVeDA.

Keywords : het immuunsysteem ondersteunend, anti-oxidanten, breed-spectrum therapeutische power. En dat alles zonder enige bijwerking. Onze extracten zijn van een farmaceutisch kwaliteitsniveau, het soort dat in laboratoria wordt gebruikt, de kwaliteit die de basis van vele onderzoeksresultaten vormt. Daarnaast garanderen we volledige opname in het lichaam van de aanwezige bio-actieve bestanddelen.

En uiteraard 100% natuurlijk, zonder enige toevoegingen (Red: Zie ook  deze PDF)

OriVeda heeft een mooie literatuurlijst staan op hun website onderverdeeld in verschillende medicinale paddenstoelen, klik op deze link.

Wat achtergrond betreffende ons bedrijf / onze producten:

Oriveda BV is actief sinds eind 2010 en we hebben inmiddels 7 verschillende medicinale paddenstoelen-extracten in het programma:
 • Chaga
 • Agaricus blazei
 • Cordyceps (een mix van Cordyceps sinensis en Cordyceps militaris, met een hoog percentage cordycepin (sterk kankerremmend - zie de research)
 • Reishi
 • Maitake Grifolan
 • Lion's Mane
 • Coriolus PSP
 • CCCE - een mix van 4 extracten, ieder met een unieke beta-glucaan structuur, en cordycepin
Alle extracten hebben de beste specificaties in hun categorie. 
 
Ze worden getest in onafhankelijke laboratoria op ruim 20 actieve bestanddelen en sporenelementen, waaronder beta-glucaan, triterpenen en polyfenolen. De test resultaten zijn op aanvraag beschikbaar en tonen aan dat we ons momenteel marktleider mogen noemen wat zuiverheid en therapeutisch potentieel betreft. 
 
We exporteren naar ruim 90 landen inmiddels, waaronder veel Aziatische landen, waar medicinale paddenstoelen veel meer geaccepteerd zijn dan in het Westen. Onze voortdurende groei is geheel gebaseerd op behaalde resultaten en de daaruit voortvloeiende mond-tot-mond reclame; we gebruiken geen Facebook, Google, Twitter of andere marketing.
 
Een voorbeeld van een analyse rapport voeg ik hierbij, ter illustratie

(Red: Zie deze PDF)

=========================================================

Bestellingen kunnen geplaatst worden op de website van ORIVeDA waarop dan een pop-up verschijnt die u verder de weg wijst. Verzending is bij ORIVeDA standaard al gratis, wereldwijd, dus daar komen geen extra kosten bij. 


Plaats een reactie ...

2 Reacties op "NVWA heeft ORIVeDA verboden bepaalde medicinale paddestoelenextracten te leveren aan onze donateurs en korting te geven op extracten van medicinale paddenstoelen."

 • Rens Vlaar :
  De site van Oriveda is ook heel interessant mbt de achtergrond informatie van de medicinale paddenstoelen. Een schat aan informatie. Erg leerzaam.
  • Rob Hamers :
   Mocht men niet weten waarvoor welke paddenstoel werkt; een keurig nagenoeg compleet overzicht van 40 kankersoorten en daarachter kruiden én Paddenstoelen met hun werking op die kanker staan in het boekje Fytotherapie bij kanker (via google snel te vinden).

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

OPS korting: De Roode Roos, >> NVWA heeft ORIVeDA verboden >> OPS korting: Adres en gegevens >> Hier kunt u meer dan 300 losse >> Voordelen voor onze donateurs >>