ORIVeDA biedt aan onze OPS donateurs een korting van 25% op hun extracten van medicinale paddenstoelen

ORIVeDA ondersteunt ons door middel van een plaats in onze caroussel, wij zijn daar blij mee maar verder hebben wij geen enkele band met hun en blijven onafhankelijk. U moet als donateur wel zelf bestellen en betalen enz. 

Bestellingen met OPS korting kunnen geplaatst worden op de website van ORIVeDA waarop dan een pop-up verschijnt die u verder de weg wijst hoe de 25% korting te verkrijgen. Verzending is bij ORIVeDA standaard al gratis, wereldwijd, dus daar komen geen extra kosten bij. 

ORIVeDA is vanaf 2010 actief met een lijn van kwaliteits extracten (medicinale paddenstoelen) en verkopen naar ruim 80 landen wereldwijd. Hun assortiment betreft extracten van medicinale paddenstoelen (zie verderop welke). Alle extracten zijn van uitstekende kwaliteit. Zie o.a. deze PDF

Bron: website 

We bieden een reeks adaptogene powersupplementen aan die u kunnen helpen uw gezondheid op peil te krijgen en te houden.
Chaga, Agaricus blazei, Coriolus PSP, Cordyceps sinensis, Shilajit, Maitake…

Op deze pagina van de website staan verschillende achergrondartikelen over de paddenstoelen uit de nieuwsbrieven van ORIVeDA.

Keywords : het immuunsysteem ondersteunend, anti-oxidanten, breed-spectrum therapeutische power. En dat alles zonder enige bijwerking. Onze extracten zijn van een farmaceutisch kwaliteitsniveau, het soort dat in laboratoria wordt gebruikt, de kwaliteit die de basis van vele onderzoeksresultaten vormt. Daarnaast garanderen we volledige opname in het lichaam van de aanwezige bio-actieve bestanddelen.

En uiteraard 100% natuurlijk, zonder enige toevoegingen (Red: Zie ook  deze PDF)

OriVeda heeft een mooie literatuurlijst staan op hun website onderverdeeld in verschillende medicinale paddenstoelen, klik op deze link.

Wat achtergrond betreffende ons bedrijf / onze producten:

Oriveda BV is actief sinds eind 2010 en we hebben inmiddels 7 verschillende medicinale paddenstoelen-extracten in het programma:
 • Chaga
 • Agaricus blazei
 • Cordyceps (een mix van Cordyceps sinensis en Cordyceps militaris, met een hoog percentage cordycepin (sterk kankerremmend - zie de research)
 • Reishi
 • Maitake Grifolan
 • Lion's Mane
 • Coriolus PSP
 • CCCE - een mix van 4 extracten, ieder met een unieke beta-glucaan structuur, en cordycepin
Alle extracten hebben de beste specificaties in hun categorie. 
 
Ze worden getest in onafhankelijke laboratoria op ruim 20 actieve bestanddelen en sporenelementen, waaronder beta-glucaan, triterpenen en polyfenolen. De test resultaten zijn op aanvraag beschikbaar en tonen aan dat we ons momenteel marktleider mogen noemen wat zuiverheid en therapeutisch potentieel betreft. 
 
We exporteren naar ruim 90 landen inmiddels, waaronder veel Aziatische landen, waar medicinale paddenstoelen veel meer geaccepteerd zijn dan in het Westen. Onze voortdurende groei is geheel gebaseerd op behaalde resultaten en de daaruit voortvloeiende mond-tot-mond reclame; we gebruiken geen Facebook, Google, Twitter of andere marketing.
 
Een voorbeeld van een analyse rapport voeg ik hierbij, ter illustratie

(Red: Zie deze PDF)

=========================================================

Bestellingen met OPS korting kunnen geplaatst worden op de website van ORIVeDA waarop dan een pop-up verschijnt die u verder de weg wijst hoe de 25%  korting te verkrijgen. Verzending is bij ORIVeDA standaard al gratis, wereldwijd, dus daar komen geen extra kosten bij. 

Bestellen met OPS korting


Plaats een reactie ...

2 Reacties op "OPS korting: ORIVeDA geeft 25 procent korting op extracten van medicinale paddenstoelen aan OPS donateurs van kanker-actueel"

 • Rens Vlaar :
  De site van Oriveda is ook heel interessant mbt de achtergrond informatie van de medicinale paddenstoelen. Een schat aan informatie. Erg leerzaam.
  • Rob Hamers :
   Mocht men niet weten waarvoor welke paddenstoel werkt; een keurig nagenoeg compleet overzicht van 40 kankersoorten en daarachter kruiden én Paddenstoelen met hun werking op die kanker staan in het boekje Fytotherapie bij kanker (via google snel te vinden).

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

OPS korting: De Roode Roos, >> OPS korting: ORIVeDA geeft >> OPS korting: Adres en gegevens >> Hier kunt u meer dan 300 losse >> Voordelen voor onze donateurs >>