Deze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees. We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Op deze pagina het verhaal van Carla, een vrouw die februari 2002 te horen kreeg dat ze volgens de longarts nog maar enkele maanden te leven zou hebben omdat er uitzaaiïngen werden geconstateerd in haar hersenen op een inoperabele plaats na een operatieve verwijdering van longtumoren. Met hulp van bioresonantie therapie: magneettherapie, zappers en ozontherapie is Carla inmiddels al twee jaar klinisch kankervrij en lijkt ze volledig genezen. Alle verantwoordelijkheid voor dit verhaal ligt bij Carla en haar man, maar we willen hun toch heel hartelijk danken voor de moed om hun verhaal met anderen te delen. Toch is onze disclaimer ook hier onverkort van toepassing, maar wie wil reageren op onderstaand verhaal kan dat doen door de reacties aan ons te sturen en wij sturen ze door aan Carla en haar man.. 


Plaats een reactie ...

Reageer op "1. Waarom deze pagina?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1. Waarom deze pagina? >> 2. Het verhaal van Carla. >> 3. Waarschuwing voor Eye4care >> 4. d.d. 14 april 2004: Controles >> 9 juni 2006: Controles bij >> Longkanker: niet-klein-cellig: >>