2 maart 2014: afgelopen dagen op seminar over personalised medicin in Brussel een man ontmoet die nu al vanaf 2011 een inoperabele hersentumor onder controle houdt of wellicht weg heeft gekregen met Temodal en immuuntherapie ernaast. Hij vertelde mij dat 3 jaar geleden een hersentumor, glioblastoma multiforme voor 80% werd weggehaald, maar 20% bleef zitten. Op dit moment is hij al 31 maanden klinisch kankervrij want er is geen tumor meer te zien en ook andere markers wijzen geen onregelmatigheden meer aan. En deze aanpak krijgt hij gewoon in een academisch ziekenhuis. U hoeft dus niet meer naar dr. Robert Gorter voor een immuuntherapeutische aanpak, want ook bij vele andere vormen kanker lopen studies met immuuntherapie in academische ziekenhuizen, lees ook verder waarschuwing over dr. Robert Gorter 

10 januari 2010: Voor actuele informatie over behandelingen bij hersentumoren ga naar kankersoorten hersentumoren en/of zie ons rapport hersentumoren actueel.

d.d. 1 maart 2003: Marian mailde me dat het met Frank nog steeds stabiel is , nu al twee jaar na zijn laatste operatie. Frank doet het op een dieet en bepaalde suppletie enz. dus bijzonder goed en buiten alle verwachtingen. Zie dit websiteadres waar alle update informatie van Frank en nog veel meer is te lezen.

Naar aanleiding van het verhaal van Yanou kreeg ik een mailtje van Marian over haar zoon Frank. Frank kreeg rond zijn tiende een hersentumor en de weg die hij en zijn ouders daarna hebben afgelegd is bijna onbeschrijfelijk vind ik. Marian had me vorig jaar al eens eerder gemaild en gebeld en vertelt over alles wat ze hebben meegemaakt. Toen ging het weer niet best met Frank en stond voor zijn zoveelste cruciale behandeling. Marian heeft nu een eigen website gemaakt waarin ze verslag doet van de laatste tien jaar, over hun zoektocht en vooral ook over hoop en strijdlust en aanvullende ondersteuning naast de reguliere behandelingen. Een zeer informatief , maar bovenal ontroerend verhaal over Frank met een kwaadaardige hersentumor. Een must deze site denk ik voor iedereen die worstelt met een kind met een hersentumor.

Klik hier voor de site van Marian en Frank

Zie ook het verhaal van Guus die op een hele bijzondere manier afgelopen zomer 2002 herstelde vanuit een terminale situatie van een hersentumor astrocytoom graad 4 met hulp van het Houtsmullerdieet, extra speciale voedingssuppletie via een orthomoleculaire arts en bio-resonance en ozontherapie. 

 

Van trouwe bezoekers van de site kregen we de volgende tip dat dit instituut het beste instituut in Europa zou zijn voor hersenoperaties.Het is het International Neuroscience Institute (afgekort INI). Website is www.ini-hannover-de en ze zijn daar gespecialiseerd in neurochirurgie. Ze opereren veel hoofdtumoren en hebben een enorm slaagpercentage van operaties waar andere artsen iemand al opgegeven hebben, aldus de tipgevers. Zij zeggen hebben daar patiënten te hebben ontmoet die nog maar een paar maanden te leven hadden en nu het vooruitzicht hebben nog een hele tijd te gaan. Het is een privékliniek, dus prijzig.

Adres is Alexis-Carrel-Strasse 4 in Bonn.

 

 


Plaats een reactie ...

Reageer op ") Frank vecht al meer dan tien jaar tegen zijn hersentumoren"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> ) Frank vecht al meer >> ) d.d. 2 juni 2003:Update >> Het gaat nog steeds goed met >> Hersentumoren: ervaringsverhaal >>