D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees. We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Op deze pagina het verhaal van Frank, een kind nog toen hij geconfronteerd werd met een kwaadaardige hersentumor. Maar met hulp van zijn ouders is Frank, inmiddels volwassen , nu ruim tien jaar verder en het gaat best redelijk goed met hem zoals u kunt lezen in verhaal hieronder.  Hoewel het verhaal van Frank grotendeels te volgens is via een eigen website van hem is onze disclaimer ook hier onverkort van toepassing. Met dank aan Frank en Marian zijn moeder voor het publiceren van hun grote gevecht en zoektocht zodat ook anderen er wellicht iets aan hebben. 

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "1) Waarom deze pagina?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> ) Frank vecht al meer >> ) d.d. 2 juni 2003:Update >> Het gaat nog steeds goed met >> Hersentumoren: ervaringsverhaal >>