De pagina van Henk met zijn verhaal hoe hij omgaat met zijn prostaatkanker is in die zin anders omdat Henk niet alleen zijn persoonlijk verhaal vertelt, maar deze pagina ook zal gebruiken voor informatie over de door hem opgerichte stichting. Alles is dus voor verantwoordelijkheid van Henk en dit betekent dat dit niet hoeft te betekenen dat de redactie van kanker-actueel het met Henk eens is in wat hij hier op deze pagina's schrijft. Eventuele vragen en op- en aanmerkingen over de informatie op deze pagina dan ook mailen naar Henk Trentelman met graag een mailkopietje naar ons, zodat wij wel op de hoogte blijven. Op alles blijft wel onze disclaimer van kracht en deze pagina en dit stuk over zelfgenezing zien we als een welkome aanvulling op wat wij aan informatie hebben op onze pagina kankersoorten-prostaatkanker.

Zelfgenezend vermogen.
Vanuit de mailgroep (als u ook gratis lid wilt worden, mail me maar, nu ca. 55 leden die allemaal met veelal een ongeneeslijke vorm van kanker worstelen en ieder op zijn/haar manier daarmee probeert te leven en de kanker te bestrijden. De groep geeft elkaar enorm veel steun en zeer bruikbare tips). heeft iemand aan dokter Bolhuis o.a. een vraag gesteld over het zelfgenezend vermogen n.a.v. het boek van Brandon Bays. Dit is kort samengevat zijn antwoord zoals de vrouw uit de mailgroep mij dit toestuurde. Als aanvulling op wat Henk hieronder allemaal schrijft leek me dit wel goed om dat hier te vermelden. Zonder daarmee te zeggen dat dokter Bolhuis of Henk of wie ook de waarheid in pacht heeft. Op alles blijft dus onze disclaimer van toepassing en de volle verantwoordelijk blijft bij de auteurs.

Bolhuis: 'Programmeer jezelf dat je fitter wordt. Hou jezelf voor: dit helpt om me gezonder te maken. Geloof erin.' Het zelfgenezend vermogen van mensen kan zeer groot zijn. In Duitsland was een man die a la Jomanda mensen spontaan genas, ook ongeneeslijk zieken en mensen die opgegeven waren. Van 35 gevallen is nu wetenschappelijk onderzocht of ze echt ziek waren en daarna echt genezen, en dat klopte inderdaad. De gedachte daarover is nu dat op de een of andere manier hun zelfgenezend vermogen sterk werd aangesproken. Waarschijnlijk geloofden die mensen zo in deze man, en in het feit dat ze echt beter konden worden, dat dat
enorme geloof hun zelfgenezend vermogen heeft geactiveerd.
Bolhuis verwees ook naar Brandon Bays. Ik vroeg (met dank aan Truus of Tineke die dit opwierp) of dat niet erg Amerikaans-overdreven was, in 6 weken genezen van een tumor met grootte van een basketbal, maar Bolhuis zei dat dat wel mogelijk is. Hij had Bays expres zelf opgezocht toen de gelegenheid zich voordeed om haar geloofwaardigheid zelf te onderzoeken, en hij zegt dat hij er sindsdien echt in gelooft dat wat ze zegt waar is. Hij beval haar boek 'De helende reis' aan. Wel met de kanttekening dat dit alles zeker niet betekent dat dit bij iedereen kan gebeuren en dat het absoluut niet zo is dat je faalt of iets nalaat als het bij jou niet zo gaat.
Plaats een reactie ...

Reageer op "1) Waarom deze pagina?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Inleiding van Henk waarom >> 3) De kunst van visualiseren >> 4) Ontmoetingen met >> 4) Toenemend geloof >> 5) Niet dat >> Uw Ve Henk Zelfgenezing >>