8 januari 2005: Henk schrijft ons dat hij nu 1 jaar volledig kankervrij is met 1 jaar ook normale PSA na dendritische celtherapie bij dr. Robert Gorter. Lees update onder uw verhaal-Henk

 • ZELFGENEZING

  Overstappen op het denken in wonderen

  Langs deze weg wil ik een overtuiging uitdragen naar lotgenoten.
  In mijn "persoonlijk verhaal", dat ten dele staat op deze website (uw verhaal-Henk), heb ik mijn kruistocht tegen kanker beschreven. Eén van mijn trials die ik daar beschrijf, was een vastenkuur van 42 dagen, tijdens welke ik in het geheel niets gegeten heb. Dat kostte me destijds de nodige wilskracht.

  Wilskracht is een zinvol attribuut om bepaalde doelstellingen in vervulling te laten gaan, doch deze weg kent ook zijn beperkingen. In een recent artikel in het opinietijdschrift Ode staat dan ook, dat verbeeldingskracht voor het leveren van (top)prestaties wellicht belangrijker is dan wilskracht. Deze mening wordt ondersteund door een onderzoek onder Russische topatleten, die zich voorbereidden op de Olympische Winterspelen van 1980.
  Deze atleten werden opgedeeld in 4 trainingsgroepen:
  Groep 1 trainde puur fysiek
  Groep 2 trainde 75% fysiek en 25% mentaal
  Groep 3 trainde 50% fysiek en 50% mentaal
  Groep 4 trainde slechts 25% fysiek en 75% mentaal

  De resultaten waren verbluffend:
  groep 4 boekte de meeste vooruitgang; de groep, die het mínst vooruit was gegaan, was de groep die louter fysiek getraind had.

  Zolang het resultaat van het wetenschappelijk onderzoek naar het fenomeen kanker voornamelijk uitmondt in varianten van symptoombestrijding, hetgeen met name bij prostaatkanker toch de voorzichtige conclusie moet zijn, zullen we ook andere wegen moeten verkennen.
  Het is inmiddels mijn overtuiging, dat er een weg naar genezing is en ik wil die weg graag voor iedereen begaanbaar maken. Mijn probleem daarbij is echter, dat ik mijn lotgenoten niet persoonlijk ken en derhalve rekening moet houden met een diversiteit van opvattingen, vooringenomenheden, religies, etc.
  Het is dan ook om díé reden, dat ik bij het willen overdragen van mijn overtuiging 3 totaal verschillende bronnen heb gekozen - die daardoor wellicht aan die diversiteit tegemoet komen - te weten:

  1-     Het opinietijdschrift Ode, nummer 48 (juli/augustus 2002); “de kunst van visualiseren”, auteur Tijn Touber (bestellen: Ode, antwoordnummer 2402, 3000 VB  Rotterdam); vanaf blz. 2

  2-     Het boek “Ontmoetingen met God”, auteur Neale Walsch, ISBN 90-215-3992-6); vanaf blz. 6

  3-     Het boek “Toenemend geloof”, auteur Kenneth Hagin, ISBN  906-442-339-3; vanaf blz. 14


  Een aandachtig lezer zal tot de conclusie moeten komen, dat wellicht de boodschap, doch zeker de techniek tot hetzelfde resultaat leidt. Voor ons is dat resultaat: genezing!
  Ik wens je veel aandacht toe en een open mind.


 • Plaats een reactie ...

  Reageer op "2) Inleiding van Henk waarom hij dit artikel over zelfgenezing heeft geschreven."


  Gerelateerde artikelen
   

  Gerelateerde artikelen

  1) Waarom deze pagina? >> 2) Inleiding van Henk waarom >> 3) De kunst van visualiseren >> 4) Ontmoetingen met >> 4) Toenemend geloof >> 5) Niet dat >> Uw Ve Henk Zelfgenezing >>