D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees. We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Op deze pagina het verhaal van de ouders van Yanou. Yanou kreeg al een paar maanden na de geboorte een hersentumor, een opticus gliomaan. Een tumor die in principe niet kwaadaardig is maar door de ligging bij Yanou (achter haar oog en in nauw contact met vitale hersendelen) niet operabel en in die zin levensbedreigend. Haar ouders vertellen dus hun verhaal niet alleen over de behandelingen, maar ook over hun gevecht met de reguliere artsen en oncologen in België. Een opmerkelijk verhaal, maar wel met een goede afloop tot nu toe. En een prachtig voorbeeld waar strijdlust, opkomen voor jezelf en een gerichte samenwerkende behandeling al niet toe kan leiden. Eventuele vragen en op- en aanmerkingen over de informatie op deze pagina kunt u mailen naar ons. Vragen en opmerkingen zal ik doorsturen naar de ouders van Yanou. Op alles blijft wel onze disclaimer van kracht en deze pagina zien we als een welkome aanvulling op wat wij verder aan informatie hebben. Waarvoor onze dank aan de ouders van Yanou. En hopelijk gaat Yanou nog een verder gelukkig en gezond leven tegemoet. Voor een ander heel bijzonder verhaal over een jongen met een hersentumor die al tien jaar lang daar tegen vecht met o.a. dieet en voedingsuppletie kijk op uw verhaal no. 10.
Plaats een reactie ...

Reageer op "1) Waarom deze pagina?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) De geboorte van >> 3) De klachten en de >> 4. De eerste behandeling >> 5. Onze communicatie >> 6. De geboorte van >> 7. De tumor komt bij >> 8. De zoektocht naar >> 9. De bevestiging dat >> 10. Het effect van >>