Wie het boek Balans in je leven van Deepak Chopra bestelt via succesboeken.nl - klik op de cover van het boek - ondersteunt daarmee Stichting Kanker-actueel en helpt mede kanker-actueel online te houden.

Op zaterdag 10 november geeft Deepak Chopra in De doelen in Rotterdam een lezing over zijn nieuwste boek Spirituele Oplossingen. Chopra krijgt regelmatig levensvragen van zijn lezers zoals: Hoe leid ik een zinvol leven? Hoe vind ik meer tijd om te mediteren in een wereld vol afleiding en stress? En Hoe kan ik mijn carrière nieuw leven inblazen?

De antwoorden zijn dichtbij. Cruciaal inzicht: de oplossing ligt niet op hetzelfde niveau als het probleem. De oplossing ligt een laag dieper in het bewustzijn, in je ‘ware zelf’, de plek waar zich helderheid en wijsheid bevinden. Chopra laat zien hoe dat in zijn werk gaat en hoe je hindernissen kunt omvormen tot mogelijkheden. Bestel hier kaarten online.

 

Samenvatting & achtergrondinformatie

Ziekte berust op een verstoring van evenwicht tussen die drie dosha's: vata, pitta, en kapha, 'kwaliteiten' die volgens het ayurvedische mensbeeld in een bepaalde mengeling in ons aanwezig zijn. Genezing betekent dus het tot stand brengen van een voor onze persoon uniek evenwicht tussen de dosha's, waardoor we zowel psychisch als lichamelijk beter in balans en meer in harmonie met onszelf zullen komen.

Dit boek geeft een overzicht van de rijke schakering aan therapeutische mogelijkheden die de ayurvedische arts door de oude traditie worden aangereikt of die op basis van universitair onderzoek, dat in India nog steeds wordt verricht, zijn ontwikkeld.


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Balans in je leven. Auteur >> Bondgenoot, autobiografie >> De vier inzichten. Auteur: >> Een kans op herstel. auteur: >> Lessen van wonderbaarlijke >> Mindfulness bij kanker: Auteurs >> Samen sterk bij kanker. Auteur: >> Spirituele oplossingen. Antwoorden >> Visualisatie: De kracht die >> Psycho-sociale en spirituele >>