Wie het boek: lessen van wonderbaarlijke patiënten van dr. Bernie Siegel bestelt via deze link ondersteunt daarmee kanker-actueel

Lessen van wonderbaarlijke patienten
van dr. Bernie S. Siegel, uitg. Intro, Nijkerk. Deze boektitel hebben we als tip gekregen. We kennen het niet zelf, maar willen deze titel toch doorgeven. Dr. Bernie Siegel beschrijft o.a. wat het nu precies is dat de een het redt en de ander niet met dezelfde aandoening. Hij volgt dan ook patienten die opgegeven waren, maar uiteindelijk naar jaren nog blijken te leven. Vooral door het zoeken en combineren van verschillende alternatieve behandelingen. Het boek is alleen nog tweede hands verkrijgbaar, zie link bovenaan.

 


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Lessen van wonderbaarlijke patiënten. Auteur: Dr. Bernie S. Siegel"

  • christina antonides :
    Ik heb zelf kanker gehad en ben daarvan helemaal genezen. Dit leek onmogelijk volgens de artsen, toch is de kanker nooit meer teruggekomen. Het boek Lessen van wonderbaarlijke patienten is voor mij een enorme steun geweest en kan ik iedereen aanraden.
    Ik werk nu zelf als natuurgeneeskundige en ben me er nog altijd van bewust dat dit boek mij enorm geholpen heeft, waardoor ik het ook aan mijn patienten adviseer om het te lezen.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Balans in je leven. Auteur >> Bondgenoot, autobiografie >> De vier inzichten. Auteur: >> Een kans op herstel. auteur: >> Lessen van wonderbaarlijke >> Mindfulness bij kanker: Auteurs >> Samen sterk bij kanker. Auteur: >> Spirituele oplossingen. Antwoorden >> Visualisatie: De kracht die >> Psycho-sociale en spirituele >>