Complementair- aanvullend - niet-toxisch: overzicht in gerelateerde artikelen van artikelen bij slokdarmkanker van niet-toxische aanvullende behandelingen en middelen.

Aan de lijst van niet-toxische stoffen bij specifieke vormen van kanker is inmiddels ook de lijst toegevoegd bij hoofd/halstumoren en slokdarmkanker.

Wanneer een studie is uitgevoerd bij specifiek een bepaalde vorm van kanker heb ik die opgenomen in een aparte lijst voor die specifieke vorm van kanker. Maar die is nog lang niet volledig want dit is heel veel werk.

Hier de lijsten die inmiddels klaar zijn en online gezet. Bij andere vormen van kanker volgen aparte lijsten de komende maanden.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Complementair- aanvullend - niet-toxisch: overzicht van artikelen bij slokdarmkanker van niet-toxische aanvullende behandelingen en middelen"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Studiepublicaties van niet-toxische >> Immunonutrition gegeven aan >> Slokdarmkanker en dieet en >> Aspirine kan mond- en keelkanker >> Shenyi (een van ginseng afgeleid >> Chinese kruiden als aanvulling >> Enterale voeding (via sonde) >> EPA (eicosapentaenoic acid) >> Fructus Bruceae olie verbetert >> PSK (Coriolus Versicolor) >>