24 april 2019: Lees ook dit artikel: 

https://kanker-actueel.nl/kanker-is-een-stofwisselingsziekte-metabolische-ziekte-die-met-specifieke-voeding-dieet-en-voedingssuppletie-oa-6-diazo-5-oxo-l-norleucine-don-vaak-op-te-lossen-zou-zijn-aldus-prof-dr-thomas-seyfried.html

De Rotterdamse arts en diabetoloog Dr. A.J. Houtsmuller heeft zelf ervaren hoe een melanoom met stadium IV (volgens Clark) met succes bestreden kan worden dankzij een combinatie van reguliere aanpak, gerichte voeding en aanvullende vitaminen en mineralen. Deze aanpak werkte hij uit tot een moderne variant van het Moermandieet.
Houtsmuller heeft die ervaringen en uitwerking beschreven in twee boeken, die in alle Nederlandse bibliotheken zijn te vinden.
Zijn eerste boek was in onze ogen meer gericht op de artsenwereld en hoger opgeleiden en is te verkrijgen onder de titel "Niet-Toxische Tumortherapie", verschenen in 1995 bij Bohn Stafleu van Loghum.

Plaats een reactie ...

Reageer op "Hoe is het Houtsmullerdieet ontstaan? De voorgeschiedenis"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Hoe is het Houtsmullerdieet >> Voeding als sterk wapen tegen >> Weerstand en kritiek op het >> Wegen en afwegen, een boekje >> De methode zoals die als basis >> Voeding en voedingstoffen >> Dr. Felperlaan geeft zijn >> Het Houtsmullerdieet, wat >>