D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees.
We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Hierbij het verhaal van mevrouw Bruins hoe zij omging en tot op vandaag 'genezen' lijkt van Non-Hodgkin. En dit alles zonder chemo of andersoortige 'giftige' behandelmethoden. Mw. Bruins heeft dit verhaal zelf geschreven en alles wat in dit artikel wordt gezegd is een persoonlijk verhaal en u kan en mag hier geen algemene conclusies en adviezen uit trekken. Nadrukkelijk willen we ook vermelden dat een arts raadplegen (regulier of orthomoleculair) altijd wat ons betreft een voorwaarde is voor het omgaan met een ziekte. Ook op dit verhaal is onze disclaimer van toepassing, zoals op alles wat op deze site is geschreven. Desalniettemin ben ik persoonlijk (Kees) onder de indruk van de lef waarmee mw. Bruins het heeft aangedurfd om kanker zonder chemische behandeling onder ogen te zien en te bestrijden. Ik zou zeggen leest u mw. Bruins haar verhaal.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Inleiding en waarom deze pagina"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Inleiding en waarom deze pagina >> Vooraf aan de diagnose lymfklierkanker >> Wait and see beleid bij lymfklierkanker >> Hoe mevrouw Bruins met haar >> Enkele tips van mw. Bruins >> Het supplementenlijstje van >> Lymfklierkanker - Non-Hodgkin: >>