Nog een reden om donateur te worden als u extracten van medicinale paddenstoelen wilt gaan gebruiken misschien? Bij Oriveda krijgen onze donateurs 25% korting op extracten van medicinale paddenstoelen.

25 maart 2024: OriVeda heeft een mooie literatuurlijst staan op hun website onderverdeeld in verschillende medicinale paddenstoelen, klik op deze link.

Maitake een medicinale paddestoel met bijzondere kwaliteiten als aanvulling in een behandeling van kanker.

In The health benefits of medicinal mushrooms from Mark Stengler een Engelstalig boek over medicinale paddestoelen wordt beschreven hoe de paddestoelen moeten worden klaargemaakt en gegeten. Raadpleeg wel altijd een deskundig arts hiervoor. Zie verder in linkerkolom voor meer informatie over de Maitake MD-fraction - Grifola Frondosa


Plaats een reactie ...

1 Reactie op "Maitake MD-fraction als aanvulling bij kanker, een overzicht van enkele belangrijke studies en artikelen"

 • Hans :
  Een opmerking: 'Maitake-D fraction' is een gedeponeerde handelsnaam van een Amerikaanse firma en heeft, als die naam op een product is geplakt, in feite NIETS te maken met de studies waarin verschillende 'fracties' van de Maitake werden onderzocht op hun therapeutische effecten.

  Met andere woorden een potje met daarop 'Maitake D-fraction' hoeft geen "Maitake D-fraction' zoals bedoeld in de wetenschappelijke literatuur te bevatten. Meestal niet zelfs, voor zover ik dat kon nagaan.

  Dat is misleidend voor de potentiele gebruikers die nav studies het middel als ondersteunend supplement willen gebruiken. Om er zeker van te zijn dat je een goed Maitake produkt koopt is het echt aan te raden --ik schreef dit ook al bij het artikel over de Agaricus blazei-- om te verifieren dat je een extract koopt.

  Voor achtergrond over waarom dat zo belangrijk is en hoe je een extract kunt onderscheiden van een onverteerbaar paddenstoelen product wil ik weer naar deze webpagina verwijzen: http://supplement-facts.org/2012-6.php

  Alleen engelstalig helaas.

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

De medicinale paddestoel Maitake >> Een studie die bewijst dat >> Een verhaal van een Duitse >> Adressen van groothandels >> Maitake D-fraction bevordert >> Maitake - een paddestoel met >> PSK en PSP studies - stofjes >>