Als u de informatie op kanker-actueel waardeert wilt u misschien donateur worden van onze Stichting Gezondheid Actueel. Wij zijn ook een ANBI organisatie. Als donateur kunt u korting krijgen op voedingssupplementen bij verschillende bedrijven.

lees ook dit artikel: 

https://kanker-actueel.nl/waar-moet-je-op-letten-bij-de-aankoop-van-extracten-van-medicinale-paddenstoelen-hier-wat-richtlijnen.html

In gerelateerde artikelen (hiernaast en hieronder) een aantal artikelen over verschillende extracten van medicinale paddenstoelen.

Hier vindt u artikelen over functional foods - AHCC en extracten van zogeheten medicinale paddenstoelen.
De bekendste zijn PSK - Coriolus Versicolor en PSP - Protein-bound polysaccharide K - Krestin, maar ook Lentinan - Shiitake, Beta Glucaan en Maitake Fraction en ook OK-432 heb ik eronder geplaatst, hoewel de laatste een wat ander middel is.

Bij Oriveda krijgen onze donateurs 25% korting op extracten van medicinale paddenstoelen. Nog een reden om donateur te worden als u extracten van medicinale paddenstoelen wilt gaan gebruiken misschien?

25 maart 2024: OriVeda heeft een mooie literatuurlijst staan op hun website onderverdeeld in verschillende medicinale paddenstoelen, klik op deze link.


Plaats een reactie ...

Reageer op "PSK en PSP studies - stofjes uit medicinale paddestoelen - die afgelopen 20 jaar uitgevoerd zijn bij kankerpatiënten bij elkaar gezet. Opvallend is dat bijna alle studies significant betere resultaten geven voor de PSK en PSP groepen t.o. chemo"


Gerelateerde artikelen