21 oktober 2003: gisteren belde meneer B. me over een zeer verheugend resultaat. Voor de zoveelste keer - vanaf vorig jaar november zakt zijn CEA-waarde elke twee maanden met minimaal 2 punten - was zijn CEA-waarde gedaald en zit nu op 6, een zo goed als normale waarde. En dan te bedenken dat deze man januari 2002 te horen kreeg dat hij ongeneeslijk was en dat jaar zou sterven. Komende maand wordt er een petscan gemaakt om te kijken of er nog tumoren zitten, die op een CT-scan niet zichtbaar waren. Maar meneer B. vertelde me en ik heb hem ook recent nog persoonlijk ontmoet dat hij zich prima voelt, nergens last van heeft en optimistisch door het leven gaat. Of en wat er nu precies bij hem helpt zullen we niet zo snel weten want hij gebruikt de combinatie van Moermandieet/ Houtsmullerdieet, bepaalde suppletie en methylglyoxal, maar dat dit laatste een bijdrage levert lijkt wel duidelijk want drie maanden na de start daarmee stabiliseerde zijn CEA-waarde en ging het daarna geleidelijk omlaag. wat een prachtig succes toch. En alles bevestigd door officieel onderzoek enz. in een academisch ziekenhuis. 

Plaats een reactie ...

Reageer op "Oktober 2003:: Het gaat heel goed met meneer B. Zijn CEA-waarde is opnieuw gezakt naar zo goed als normale waarden."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze pagina met ervaringsverhalen >> April 2003: Het verhaal van >> Mei 2003: Het gaat heel goed >> Oktober 2003:: Het gaat heel >> December 2003: Een petscanonderzoek >> Mei 2004: Tumormarkers lopen >> Oktober 2004: Tumormarkers >> april 2005: Meneer B. zijn >> Darmkanker: ervaringsverhaal >>