D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees. We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Op deze pagina het verhaal van dhr. B. , een man die in januari 2002 de diagnose darmkanker met uitzaaiingen kreeg - adenocarcinoom. B. kon niet meer worden geopereerd of anderszins een genezende behandeling krijgen en koos voor het Moermandieet, extra suppletie en vanaf juli 2002 methylglyoxal.  Uiteraard ligt de verantwoordelijkheid bij dhr. B.  voor het waarheidsgehalte van zijn verhaal. Maar dit verhaal is aan de hand van persoonlijke ontmoeting en interview en inzage in medische rapportage en toelichting van begeleidend arts tot stand gekomen en is onze disclaimer hier ook van toepassing. Ik wil nogmaals dhr. B.  hartelijk bedanken voor de moed zijn zoektocht naar de beste behandeling met anderen te willen delen en dit verhaal te willen  publiceren. We zijn B. daarvoor heel erkentelijk en ik hoop dat veel mensen hier wat aan hebben. Andere verhalen van mensen met bijzondere ervaringen en keuzes staan onder ervaringsverhalen van kankerpatiënten - uw verhaal.
Zie hieronder het verhaal van dhr. B. 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Waarom deze pagina met ervaringsverhalen van kankerpatienten?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze pagina met ervaringsverhalen >> April 2003: Het verhaal van >> Mei 2003: Het gaat heel goed >> Oktober 2003:: Het gaat heel >> December 2003: Een petscanonderzoek >> Mei 2004: Tumormarkers lopen >> Oktober 2004: Tumormarkers >> april 2005: Meneer B. zijn >> Darmkanker: ervaringsverhaal >>