D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees.

Op deze pagina het verhaal van Hemmie, een man die in 2004 de diagnose niet operabele niet-klein-cellige longkanker met uitzaaiingen kreeg. Hemmie zocht en vond een aanvullende aanpak die in ieder geval zijn kwaliteit van leven dermate heeft verbeterd dat hij nu vier jaar later nog steeds een geode kwlaiteit vna elven heeft. Een heel mooi verhaal hoe Hemmie met hulp van vrienden en familie zijn eigen weg zocht en vond.  Uiteraard ligt de verantwoordelijkheid bij Hemmie voor het waarheidsgehalte van zijn verhaal en is onze disclaimer hier ook van toepassing. Ik wil Hemmie hartelijk bedanken voor de moed zijn zoektocht naar de beste behandeling met anderen te willen delen en dit verhaal te willen  publiceren. En we hopen dat Hemmie uiteindelijk zijn kanker toch zal overwinnen.  Andere verhalen van mensen met bijzondere ervaringen en keuzes staan op pagina uw verhaal.
Zie hieronder het verhaal van Hemmie zoals hij me dat toestuurde. 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Waarom deze patientenverhalen."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze patientenverhalen. >> Hemmie overleeft al vijf jaar >> Hemmie overlijdt na een lange >> Longkanker: niet-klein-cellig: >>