Een recidief

Van 1992 tot zeg maar 1998 gaat het redelijk tot goed met Koos. Wel heeft hij veel last van de vochtophoping (oedeem) en de vernauwde bloedvaten in de benen. Ook heeft hij hartklachten. Kerst ‘98 krijgt Koos een maagbloeding waarmee hij op de intensive care belandt. Adrie voegt toe dat Koos zo goed als geheel met de supplementen was gestopt vanaf zeg maar eind 1996 begin 1997. Omdat hun inkomen niet al te groot is en de suppletie toch rond de f  200,-- per maand kost werd in overleg met Valstar besloten de suppletie af te bouwen. (Valstar bevestigt dit: in zes maanden tijd is de suppletie op verzoek van Koos en Adrie afgebouwd)

Of dat de oorzaak is dat eind 1999 Koos weer maagklachten krijgt is niet duidelijk, wel opmerkelijk. Foto’s wijzen uit dat Koos grote kraters in zijn maagwand heeft en de klap komt opnieuw hard aan, de maagkanker was teruggekomen.

Direct wordt door Koos en Adrie opnieuw contact gezocht met Valstar en direct ook wordt de suppletie hervat, dwz, hetzelfde regiem (zelfde suppletie) als in 1992 bij de eerste keer dat de kanker zich openbaarde, maar nu zonder de extra immuno stimulerende injecties en de spirulina.

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "7. Een recidief eind 1999"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Inleiding over waarom >> 2. De klachten, mei 1992 en >> 3. De taxolbehandeling >> 4. Naar een orthomoleculaire >> 5. Het eerste herstel >> 6. Welke suppletie en kosten >> 7. Een recidief eind 1999 >> 8. Opnieuw herstel tot heden. >> Maagkanker: ervaringsverhaal >>