Deze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon , Shifra en haar ouders en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees.

Afgelopen week (febr.. 2001) ben ik ( Kees) op bezoek geweest bij Koos en Adrie. En zij vertelden me onderstaand verhaal over hoe Koos, maar natuurlijk ook Adrie, zijn vrouw, om zijn gegaan met de boodschap ongeneeslijke kanker te hebben. Hieronder een verslag zoals ik dat optekende. De feiten heb ik geverifieerd bij o.a. drs. E.Valstar, de behandelende orthomoleculaire arts van Koos.  


Plaats een reactie ...

Reageer op "1) Inleiding over waarom deze pagina"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Inleiding over waarom >> 2. De klachten, mei 1992 en >> 3. De taxolbehandeling >> 4. Naar een orthomoleculaire >> 5. Het eerste herstel >> 6. Welke suppletie en kosten >> 7. Een recidief eind 1999 >> 8. Opnieuw herstel tot heden. >> Maagkanker: ervaringsverhaal >>