D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees.
We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Op deze pagina het verhaal van Marjan, een vrouw die in 1998 geconfronteerd werd met eierstokkanker en baarmoederkanker De oncoloog vertelde Marjan dat ze nog wel behandeld kon worden met chemo en operatie, maar ervan uit moest gaan dat dat uitstel zou betekenen en geen definitieve genezing. Marjan kreeg inderdaad in mei 2001 een recidief. Opnieuw werd chemo voorgesteld, maar Marjan weigerde en vervolgde haar aanpak van dieet, verandering van leefstijl oftewel minder gestresst leven, met aanvullende natuurlijke supplementen en ziedaar onderzoek wijst 5 maart 2002 uit dat haar CA125 tumormarker nog maar 6 is en lijken de uitzaaiingen minimaal gestabiliseerd, wellicht zelfs gekrompen.

Eventuele vragen en op- en aanmerkingen over de informatie op deze pagina kunt u mailen naar ons. Vragen en opmerkingen zullen we doorsturen naar Marjan. Op alles blijft wel onze disclaimer van kracht en deze pagina zien we als een welkome aanvulling op wat wij verder aan informatie hebben. Waarvoor onze dank aan Marjan. Volledige adresgegevens van Marjan zijn bij ons bekend uiteraard. 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Waarom deze pagina?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze pagina? >> Klachten, diagnose >> Het recidief, d.d. >> Resultaten van natuurlijke >> 17 januari 2004: Marjan - >> Marjan - recidief van eierstokkanker >> Voedingsupplementenlijstje >> Eierstokkanker: Ervaringsverhaal >>