D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn of haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees.

Ook op alle patiëntenverhalen is  onze disclaimer  onverkort van toepassing. Vragen en reacties  kunt u aan ons sturen of reageren op het verhaal zelf. Zie reactie formulier.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Waarom deze pagina ervaringsverhalen?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze pagina ervaringsverhalen? >> Jan leeft al 17 jaar met multiple >> Multiple Myeloma - Kahler: >>