Wat is PSK?

PSK zit in Coriolus Versicolor of Kawaratake en als zodanig weer in KSM-itake (het bevat ook Shiitake en de D-fractie van Maitake ; over beide is er indrukwekkende literatuur. Zie literatuurlijst Drs. E. Valstar)). Vooral bij niet-klein-cellige-longkanker en leverkanker  en vormen van darmkanker , ook met uitzaaiingen in de lever blijkt uit studies dat PSK, al fo niet als aanvulling op chemo, een positief effect heeft. PSK is te verkrijgen op recept van een arts - orthomoleculair arts.

U kunt ook het boek The Health benefits of medicinal mushrooms van Mark Stengler lezen, die een prachtig overzicht geeft van bestaande  litaratuur en tips hoe verse paddestoelen klaar te maken in een recept zodat deze wel hun medicinale werking behouden. .

En onder complementair - PSK en PSP  is meer informatie te lezen over PSK en PSP met ook veel studie abstracten enz..

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Wat is PSK en PSP?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Algemeen: Welke voedingsupplementen >> Algemeen: Waarom onderzoekt >> Wat is angiostatine? >> Wat is een apoptosis-inductor? >> Wat is precies cytoloog en >> Gist. Volgens mijn arts zit >> Honingzalf kan wonden genezen, >> Wat is liponzuur?             >> Melatonine. Wat is melatonine? >> NADH. Wat is NADH? En is dit >>