19 oktober 2016: Dr. Burzynski is op nagenoeg alle punten vrijgesproken en mag weer als arts werken en zijn antineoplastons gebruiken. Hier het artikel met de uitspraak van het Texaanse Gerechtshof waar ik me niet aan waag om dit te vertalen want is te technisch voor mij. Maar belangrijkste is dat Dr. Burzynski weer mag werken als arts. 

https://kanker-actueel.nl/NL/dr-burzynski-heeft-veel-succes-met-zijn-aanpak-van-kanker-een-overzicht-van-belangrijke-publicaties-over-de-methode-van-dr-burzynski.html

14 januari 2016:

Eer is een nieuwe documentaire film uitgebracht over dr. Burzynski en wat er allemaal met hem is gebeurd de laatste jaren. Deze film is nu gratis te bekijken. Klik op de titel van film: 2016 EDITION * Burzynski: Cancer Is Serious Business #StoriesThatMatter | om deze gratis te bekijken.

18 november 2015: In de video's van Ty Bollinger komt ook dr. Burzynski aan het woord. Een toch wel omstreden complementair werkende arts. Zie in gerelateerde artikelen hoe wij in de afgelopen jaren altijd informatie over dr. Burzynski publiceerden, maar dr. Burzynski is het altijd heel moeilijk gemaakt. Of die kritiek terecht is of niet durf ik niet te zeggen, daarvoor ontbreekt me toch teveel informatie. Feit blijft dat hiij bij hersentumoren toch een aantal successen heeft geboekt. Ook bij een Nederlands kind van Nederlandse ouders zorgde dr. Burzynski ervoor dat dit kind genas van een hersentumor. En de behandeling was al jaren en jaren geleden.

dr. Burzynski

Foto: Poster van film over dr. Burzynski uit 2011

Nu ligt dr. Burzynski voor de zoveelste keer onder vuur in Amerika. Morgen is er een rechtzaak tegen dr. Burzynski dat hij onterecht zou claimen dat hij kankerpatiënten beter zou kunnen maken met zijn methode.

Patiënten van hem zijn een actie begonnen om hem te ondersteunen d.m.v. een petitie en laten dit vergezeld gaan van enkele video's.

Een van hun is Hannah, een jonge vrouw die jaren geleden werd geconfronteerd met een hersentumor, een anaplastisch astrocytoom graad III. Zij verbleef 7 weken in de kliniek van dr. Burzynski en is nog steeds klinisch kankervrij en lijkt te zijn genezen. Ik heb in de video niet kunnen achterhalen wanneer bij Hannah de diagnose was, want bij een hersentumor van dit type kan een reicidief wel jarenlang wegblijven. Toch is hun verhaal indrukwekkend en ook spontaan vertelt in een video van ca. 7 1/2 minuut.

Klik op de volgende link voor de video van Hannah en haar man:  

https://www.change.org/p/the-texas-medical-board-save-doctor-burzynski-s-life-saving-cancer-treatment

Als u de video van Hannah en haar man hebt gezien komt in het video scherm een keuzescherm van 6 verschillende video's waaronder ook een video van Mary Jo Siegel, een vrouw met lymfklierkanker - non-Hodgkin stadium IV die ook is genezen door dr. Burzynski. Ook zeker de moeite waard te bekijken. Evenals alle andere video's.

Als tegengeluid: Het National Cancer Institute geeft onderstaande informatie over antineoplaston methode van dr. Burzynski aan de hand van vragen van patiënten, zie deze webpagina van veelgestelde vragen: 

http://www.cancer.gov/about-cancer/treatment/cam/patient/antineoplastons-pdq

Overview


Plaats een reactie ...

Reageer op "Hannah Bradley-Cohen geneest van een ongeneeslijke hersentumor door behandelingen van dr. Burzynski, hier Hannah haar ervaringsverhaal op video"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Hannah Bradley-Cohen geneest >> Dr. Burzynski en zijn antineoplaston >> Dr. Burdick over Dr. Burzynski >> Interview met Dr. Burzynski >> Websites en adressen voor >> Besteladres in Nederland voor >> Kinderen met inoperabele en >> Resultaten van Burzynski trials >> Resultaten van Burzynski bij >> Nederlandse vertaling van >>