29 maart 2022: de links naar de webshop van aminocare zijn aangepast en werken weer. 

19 oktober 2016: Dr. Burzynski is op nagenoeg alle punten vrijgesproken en mag weer als arts werken en zijn antineoplastons gebruiken. Hier het artikel met de uitspraak van het Texaanse Gerechtshof waar ik me niet aan waag om dit te vertalen want is te technisch voor mij. Maar belangrijkste is dat Dr. Burzynski weer mag werken als arts. 

https://kanker-actueel.nl/NL/dr-burzynski-heeft-veel-succes-met-zijn-aanpak-van-kanker-een-overzicht-van-belangrijke-publicaties-over-de-methode-van-dr-burzynski.html

Update 5 november 2010:

Vaak krijgen we vragen waar de A-10 en A-2 tabletten, een mix van aminozuren en peptiden en vitamine B-2, van dr. Burzynski zijn te bestellen in Nederland of via internet. Het bedrijf Volmed biedt al jaren de A-10 tabletten aan voor een o.i. redelijke prijs. Hier een omschrijvng van wat A10 precies is en adresgegevens hoe te bestellen en prijs enz.. Wij hebben overigens geen enkele commerciële binding of andere binding met dit bedrijf of met dr. Burzynski.

De A-10 tabletten zijn nu te verkrijgen bij https://www.aminocare.com/supplements

Lees echter ook onze disclaimer die hier nadrukkelijk van toepassing is.

Van de website van een door Volmed gesponsorde volleybalclub gekopieerde tekst over A10 tabletten luidt als volgt:

Het hoofdbestanddeel van AminoCare® is Antineoplaston A10 en de capsules worden aangevuld met verschillende natuurlijk voorkomende aminozuren en vitamine B2. Antineoplastonen zijn peptiden en aminozuurderivaten die aangetroffen kunnen worden in het bloed, verschillende weefsels en in de urine. Antineoplaston A10 is een gezuiverde vorm hiervan en heeft waarschijnlijk een beschermende werking tegen kankerverwekkende stoffen.

AminoCare® A10 Cell Protector is een voedingssupplement en kan dagelijks worden gebruikt. Het is verkrijgbaar in verpakkingen van 120 capsules. .

Voor meer informatie:

Website https://www.aminocare.com/


Plaats een reactie ...

6 Reacties op "Besteladres in Nederland voor A-10 tabletten die dr. Burzynski gebruikt."

 • Renee :
  Is het ook te verkrijgen in Spanje?
  Op de website van aminocare leveren ze alleen in Amerika.
  • Kees :
   Beste Renee,

   Ik weet niet waarom aminocare leveringen buiten VS heeft stil gelegd. En ik durf niet te zeggen of de A-10 tabletten ergens anders te bestellen zijn.

   Wat zegt Aminocare zelf?

   Kees Braam
   Webmaster
 • dennis emmerik :
  ik wil graag de tabletten die dr. burzynski bestellen.
  mvg dennis van emmerik
  • Kees :
   Dennis die kan je toch bestellen via de website die hierboven vermeld staat? Website https://www.aminocare.com/

   Mvgr. Kees Braam
   webmaster
   • Bob :
    Beste Kees,

    Is er een richtlijn of protocol van hoe lang je de twee capsules per dag dient te slikken?

    Groet Bob
    • Kees :
     Beste Bob,

     In welke dosis en hoe lang de A-10 tabletten te gebruiken zou je aan een goed gekwalificeerd orthomoleculair arts moeten vragen. Of bij dr. Burzynski zelf. Ik heb daar geen kennis van.

     Met vriendelijke groeten,

     Kees Braam webmaster

Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Hannah Bradley-Cohen geneest >> Dr. Burzynski en zijn antineoplaston >> Dr. Burdick over Dr. Burzynski >> Interview met Dr. Burzynski >> Websites en adressen voor >> Besteladres in Nederland voor >> Kinderen met inoperabele en >> Resultaten van Burzynski trials >> Resultaten van Burzynski bij >> Nederlandse vertaling van >>