19 oktober 2016: Dr. Burzynski is op nagenoeg alle punten vrijgesproken en mag weer als arts werken en zijn antineoplastons gebruiken. Hier het artikel met de uitspraak van het Texaanse Gerechtshof waar ik me niet aan waag om dit te vertalen want is te technisch voor mij. Maar belangrijkste is dat Dr. Burzynski weer mag werken als arts. 

https://kanker-actueel.nl/NL/dr-burzynski-heeft-veel-succes-met-zijn-aanpak-van-kanker-een-overzicht-van-belangrijke-publicaties-over-de-methode-van-dr-burzynski.html

14 januari 2016:

Eer is een nieuwe documentaire film uitgebracht over dr. Burzynski en wat er allemaal met hem is gebeurd de laatste jaren. Deze film is nu gratis te bekijken. Klik op de titel van film: 2016 EDITION * Burzynski: Cancer Is Serious Business #StoriesThatMatter | om deze gratis te bekijken.

13 juli 2013: Dr. Mercola publiceert 1 week gratis kijken het tweede deel van de documentaire Cancer is serious business over dr. Burzynski. Klik hier voor deze documentaire vrij te bekijken tot 20 juli 2013, daarna moet u betalen als u deze video wilt zien, welke een vervolg is op onderstaande video.

15 juni 2011: Auke en Theo maakten me attent op een documentaire over dr. Burzynski waarin getoond wordt hoe met name ook de FDA en Amerikaanse regering er alles aan doen om Burzynski het moeilijk te maken zijn aanpak van kanker te verspreiden. Tot 20 juni 2011 nog gratis te bekijken: klik hier voor de link naar de video: Burzynski: cancer is serious business


 

5 november 2010: Recent is er  een video / documentaire gemaakt van dr. Burzynski zijn aanpak met antineoplaston therapie: Hier enkele stukjes en commentaar in een talkshow uit de video: klik hier voor deel 1  En voor deel 2 klik hier  Voor deel 3 klik hier Als je een scherm krijgt met de tekst: kan niet in een frame getoond worden op de link klikken voor oplossing, dan lukt het wel.

De antineoplaston therapie is ontdekt en ontwikkeld door Dr. Stanislaw R. Burzynski en wordt door hem in zijn medisch centrum in Houston al meer dan 20 jaar toegepast bij kanker, HIV en auto-immuunziektes. In de afgelopen 20 jaar heeft Dr. Burzynski naar eigen zeggen al meer dan 3.000 patiënten behandeld, waarvan vele met succes. Vooral bij hersentumoren heeft Burzynski met antineoplaston therapie zeer groot succes. Zie op deze pagina studieresultaten die dit bevestigen.

Bij de antineoplaston therapie worden alleen kankercellen gedood en geen gezonde cellen. Dr. Burzynski gaat uit van het principe 'don't harm', beschadig niet, en bij deze antineoplastontherapie wordt aanvullend veelvuldig gebruik gemaakt van gerichte voeding en extra voedingssupplementen, aangepast aan de individuele behoefte en kankersoort. Antineoplastons verhinderen het proces van ongeremde celdeling en stimuleren het proces van zelfmoord van kankercellen via het p 53 gen. Gezonde cellen blijven onaangeroerd en antineoplastons hebben daar geen effect op. 

Dr. Burzynski ontdekte de antineoplastons eind jaren zestig. Deze 'medicijnen' zijn veilig en niet giftig, anders dus dan traditionele chemotherapie stoffen. Antineoplastons zijn samengesteld uit, en ik gebruik even de Engelse woorden omdat ik niet goed de vertaling hiervoor weet,  amino acid derivatives and peptides from proteins and essential amino acids aanwezig in de voeding van alle biologische organismen. Ter verklaring vonden we dit in een NCI rapport: 

 

In het NCI rapport worden de antineoplastons nader omschreven: antineoplastons are components of a biochemical defense system against cancer. The antineoplastons are medium- and small-sized  peptides and amino acid derivatives that form the defense against cancer by inducing differentiation in neoplastic cells. Initial study on antineoplastons was concentrated on isolation of peptides in blood and urine of healthy people.

Antineoplastons maken deel uit van het biochemisch verdedigingssysteem tegen kanker.
Het zijn gemiddelde en kleine peptiden en derivaten van aminozuren die de verdediging tegen kanker vormen omdat ze differentiatie veroorzaken in neoplastische cellen.
De oorspronkelijke studie aan antineoplastons betrof peptide isolaten in bloed en urine van gezonde personen.

Na het bezoek van de NCI mensen heeft men tot de fase-II studie besloten, exact volgens de therapie zoals getoond tijdens hun bezoek aan de kliniek. De peptiden/aminozuur derivaten werden in de succesvolle proeven intraveneus toegediend.

 

Genoemde stoffen worden ook aangemaakt door het menselijk lichaam en dr. Burzynski ontdekte dat deze stoffen wel werden aangetroffen in 'gezonde' mensen, althans mensen zonder kanker en bij kankerpatiënten werden deze stoffen niet aangetroffen. Dr. Burzynski's methode met antineoplastons worden nu in 74 Phase II studies bekeken bij o.a. kanker, HIV geïnfecteerden en auto immuunziektes. In reguliere kringen in de U.S.A. is er veel belangstelling en waardering voor Dr. Burzynski's methode.  Hierop volgend een analyse van MD Burdick over Dr. Burzynski en zijn antineoplaston therapie.

 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Dr. Burzynski en zijn antineoplaston therapie. Een uitleg, inclusief videofragmenten uit documentaire over dr. Burzynski."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Hannah Bradley-Cohen geneest >> Dr. Burzynski en zijn antineoplaston >> Dr. Burdick over Dr. Burzynski >> Interview met Dr. Burzynski >> Websites en adressen voor >> Besteladres in Nederland voor >> Kinderen met inoperabele en >> Resultaten van Burzynski trials >> Resultaten van Burzynski bij >> Nederlandse vertaling van >>