D.d. 20 november 2001:
Verder houd ik mij aan de groentesappen, s´morgens en s´middags, doe ik iscador-injecties, doe ik heel veel supplementen van mijn orthomoleculaire arts, heb ik het afgelopen anderhalf jaar s´morgens en s´avonds de Simonton meditatie gedaan (noot redactie: zie pagina nuttige adressen voor adres Gilde van Simontontherapeuten) -heel belangrijk-, en houd ik mij aan mijn Houtsmullerdieet. Kanker groeit van suiker, zout en (teveel) dierlijke eiwitten: bijvoorbeeld geen vlees dus en 3x in de week vette vis enz. enz. In de allereerste periode van mijn confrontatie met mijn kanker ben ik naar een psycholoog gegaan waar ik het goed mee kon vinden. (Ik had al twee anderen gehad waar het niet mee klikte). Ik wilde weten: wat overkomt mij en wat kan ik hiervan leren. Wel, het was een harde, keiharde les, pijnlijk, maar ik ben met open vizier het alles tegemoet getreden. Ik heb met mijn liefste vriendin moeten breken, ik veranderde, en ´de anderen´bleven hetzelfde. Die veranderde en veranderende relaties, wàt een boeiend proces. Ook heb ik in het begin onmiddellijk mijn uitvaart zelf geregeld, in mijn eentje. Ik wilde mijn omgeving daar niet mee lastig vallen. In alles wilde ik open zijn dus voor mijn partner, kinderen en vrienden viel dat niet mee.
Aan mijn partner heb ik te danken dat ik (misschien, hoop ik natuurlijk) lang(er) zal leven: hij heeft R.F.A ontdekt op internet. In Nederland wordt het nog heel weinig gedaan, en is het nog in experimentele fase. 

Welnu, dit was mijn verhaal tot nu toe. Ik voel mij goed, en we zullen zien wat de toekomst brengen moge....

zie onder (9.) d.d. 24 mei 2002 op deze pagina het vervolg op Mw. N. haar actuele situatie

(Noot redactie: zie hier onder ( 8) op deze pagina wat een R.F.A. behandeling precies inhoudt en waarom het ziekenfonds betaalt )
Plaats een reactie ...

Reageer op "7) Hoe gaat het nu?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Voorgeschiedenis. >> 3) De diagnose en eerste >> 4) Vervolg behandeling >> 5) Tweede en derde >> 6) Radiation Frequency >> 7) Hoe gaat het nu? >> 8) Wat >> 9) Mw. N vertelt >> 10) d.d. >>