Ondertussen ging ik weer gewoon door met chemokuren om de 2,5 week. Echter na die ziekenhuisopname ben ik 3 weken naar Mexico gegaan en heb alleen maar volgens het Houtsmullerdieet geleefd, even zonder supplementen en even zonder chemo. Met die supplementen ben ik al vanaf het allereerste begin direct begonnen.
Die vakantie heeft mij erg goed gedaan, ik was behoorlijk wat kilo`s kwijtgeraakt tijdens die laatste ziekenhuisopname en heb die vakantie aangegrepen om flink aan te sterken.

Ook ben ik meteen lid geworden van de Moerman Stichting in Andel. Dat is werkelijk een geweldige ondersteuning en zo positief. Daar ben ik heel blij mee, nog steeds. Overigens is het Houtsmullerdiëet in de VU volledig geïntegreerd en kun je daar dit dieet krijgen! De dieëtiste die daar de scepter zwaait is een fervent aanhangster van het Houtsmullerdiëet. (noot redactie: zie uitgangspunten Houtsmullerdieet voor basisprincipes van dit dieet en informatie over dokter Houtsmuller en zijn opvattingen op pagina Houtsmullerdieet) 


Wat iedereen intussen opviel was dat ik een ijzersterke conditie moest hebben, want ik zag er heel goed uit, door de voeding maar ook door de supplementen van één van die orthomoleculaire artsen, waarvan ik een lijstje van namen had gekregen. (noot redactie: zie pagina nuttige adressen voor adressenlijst, wij hebben nog veel meer adressen als u een arts in uw eigen omgeving wilt. Stuur dan een mailtje met een vraag waar in de buurt u adressen wilt) Die supplementen zijn kostbaar, maar bij de Roode Roos in den Haag en bij apotheek Durlinger in Mierlohout waar al deze supplementen gemaakt worden krijg je tot 25 % korting als je dat via deze orthomoleculaire artsen regelt. Ook ben ik onmiddellijk met verse groentesappen begonnen, s´morgens bietensap met selderij, bietensap met wortel, enz, enz. Zie: `Groentesappen´in het lijstje van het Houtsmuller kookboek. Dit boek is onmisbaar, en een geweldige hulp. Ook het diëetboek van hem maakt alles een stuk inzichtelijker. (Noot redactie: zie pagina kanker en boeken voor titels en bestelnummer).

(noot redactie: zover wij wisten krijg je via een orthomoleculaire arts 15% korting, maar nu begrijp ik dat je ook rechtstreeks 25% korting krijgt, via de Moermanvereniging krijg je ook 25% en via ons O.P.S. lidmaatschap en dan via apotheek Regentesse , zie pagina O.P.S., ook 25%. Bij dit laatste steunt u ook indirect de site. En allemaal krijgt u dezelfde supplementen via dezelfde groothandel enz.)
Plaats een reactie ...

Reageer op "4) Vervolg behandeling en rol van het Houtsmullerdieet en suppletie"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Voorgeschiedenis. >> 3) De diagnose en eerste >> 4) Vervolg behandeling >> 5) Tweede en derde >> 6) Radiation Frequency >> 7) Hoe gaat het nu? >> 8) Wat >> 9) Mw. N vertelt >> 10) d.d. >>