Noot redactie d.d. 20 november 2001: Een klein jaar geleden kreeg ik via de site een vraag van de partner van mevrouw N. of ik hem en zijn partner misschien in contact kon brengen met de mensen die achter het verhaal van de case M. (zie pagina uw verhaal de case M) zaten. (Uit privacy overwegingen maak ik van de verhalen zoveel mogelijk anonimiteit, ook van de artsen enz., maar bij mij zijn uiteraard de mensen achter alle verhalen bekend met adres of  telefoonnummer enz.) Ik heb dat gedaan en zij hebben mij regelmatig op de hoogte gehouden van hun ervaringen en resultaten. Afgelopen zomer kreeg ik al een bericht dat de tumor in de darmen volledig was verdwenen en dat zij bezig waren met een nieuwe techniek om de uitzaaiïngen in de lever te verwijderen. Een maand geleden kwamen het bijzondere bericht dat door een speciale behandeling de uitzaaiïngen ook waren vernietigd. Zij boden me toen aan om hun verhaal op onze site te vertellen. Ik ben zelf heel blij met dit verhaal want het toont eens te meer dat je eigen wilskracht en zoektocht tot opmerkelijke resultaten kan leiden. En wat ik zo bijzonder vind is dat dit een geïntegreerde aanpak is die in mijn ogen de tot nu toe optimale manier is om met je kanker om te gaan. Zonder garanties overigens. Het verhaal is door de mensen zelf geschreven met wat verwijzingen van mijn kant ertussen geplakt, maar de verantwoordelijkheid blijft uiteraard voor de schrijvers en ook is de disclaimer van ons hierop uiteraard ook van toepassing.

Hier begint het verhaal van mevrouw N.:

Ik ben in 1943 geboren. Mijn vader overleed toen ik 6 jaar was. Mijn moeder plaatste mij uit huis in een gereformeerd domineesgezin toen ik 9 jaar oud was. Op mijn 15e terug naar mijn moeder. Op mijn 17e op kamers want thuis ging het (nog altijd) slecht. De financiële toestand was ook altijd slecht. Op mijn 21`ste getrouwd, op mijn 23ste 1ste kind. Op mijn 25ste 2e kind. Liefdeloos huwelijk, althans wat ik zocht vond ik niet bij mijn man. Na 33 jaar huwelijk ben ik bij hem weggegaan naar Amsterdam. Daar kreeg ik een mooie flat. 
Plaats een reactie ...

Reageer op "2) Voorgeschiedenis."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Voorgeschiedenis. >> 3) De diagnose en eerste >> 4) Vervolg behandeling >> 5) Tweede en derde >> 6) Radiation Frequency >> 7) Hoe gaat het nu? >> 8) Wat >> 9) Mw. N vertelt >> 10) d.d. >>