21 maart 2005:

Voor wie wil kan via condoleance site en daar via Lilian haar of zijn medeleven betuigen aan het overlijden van Lilian

"Een prachtvrouw. Zij absorbeerde het leven. Wij houden van haar." Dit zijn de woorden op de rouwkaart van Lilian, mevr. N. voor velen van ons. Zij sliep in woensdag 16 maart 2005 en wordt vandaag 21 maart de eerste lentedag begraven. Lieve Lilian, begraven worden op de eerste lentedag, symbolischer kan het bijna niet. Ik dank je voor alles wat je de afgelopen jaren voor ons en ook voor mij persoonlijk hebt betekend in onze ontmoetingen en vaak dagelijkse telefoontjes. Je maakte RFA en TACE en LITT publiekelijk bekend en daarmee toegankelijker voor vele anderen en toonde al die jaren zoveel moed en vertrouwen in de complementaire aanpak en zorgde altijd voor bruikbare infroamtie voor de site en altijd altijd was je optimistisch en hoopvol. Helaas was een en ander voor jou allemaal nog te vroeg en experimenteel om er definitief mee te kunnen genezen. Na iedere succesvolle ingreep kwam die kanker toch weer terug. Nu na het zoveelste recidief blijken er geen mogelijkheden meer te zijn. En verruilde je afgelopen woensdagavond het aardse naar het hemelse, zoals je zei: "het is goed geweest, mijn taak zit er hier op." Ruim vier jaar heb je je leven kunnen verlengen met jullie zoektocht en keuzes met een zoals je laatst zei een kwalitatief mooi en goed en vooral gelukkig leven met Karel. Afgelopen december hebben jullie nog drie weken echt kunnen genieten in Mexico, je lievelingsland, het Houtsmullerland zoals je dat vaak noemde. Helaas kwam kort daarna de boodschap van het zoveelste recidief en bleek niets meer aan te slaan of mogelijk. Het was fijn te horen Lilian dat je vredig bent ingeslapen en dat de laatste dagen en uren zonder noemenswaardige pijn en problemen zijn verlopen. Dag lieve Lilian, we zullen je missen, maar we zullen doorgaan zoals je mij zei bij ons afscheid: "Ga a.u.b. door waar jullie mee bezig zijn. Wat uit liefde en oprechtheid wordt gezaaid en gekoesterd zal altijd overwinnen. Liefde overwint alles."

Lilian heeft najaar 2005 nog een eenmalige behandeling met PDT en radachlorin gehad met laser op de lever en in januari nog een eenmalige TACE behandeling bij dr. Vogl, maar geen van beide behandelingen konden de uitzaaiïngen stoppen en Lilian is afgelopen woensdag 16 maart ingeslapen.

Plaats een reactie ...

Reageer op "13) 21-03-2005: Mw. N is ingeslapen nadat er geen mogelijkheden tot behandelen waren voor haar zoveelste recidief en werd 21 maart 2005 begraven. Condoleance register toegevoegd."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Voorgeschiedenis. >> 3) De diagnose en eerste >> 4) Vervolg behandeling >> 5) Tweede en derde >> 6) Radiation Frequency >> 7) Hoe gaat het nu? >> 8) Wat >> 9) Mw. N vertelt >> 10) d.d. >>