Deze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen.
Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz. En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Onder ervaringsverhalen willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan de webmaster Kees Braam
Hier het verhaal en de ervaringen van Wim met teelbalkanker en later de uitzaaiïngen hoe hij is behandeld en daarmee is gegaan. Wij hebben een persoonlijke ontmoeting en interview gehad met Wim en hij heeft na lezing van onderstaand verhaal na enkele correcties zijn toestemming gegeven tot publicatie. Eventuele vragen en op- en aanmerkingen over Wim zijn verhaal kunt u mailen naar ons. Vragen en opmerkingen zullen we doorsturen naar Wim. Op alles blijft wel onze disclaimer van kracht en Wim zijn verhaal zien we als een welkome aanvulling op wat wij verder aan informatie hebben. Waarvoor onze dank aan Wim. Volledige adresgegevens van Wim zijn bij ons bekend uiteraard.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Waarom deze pagina."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze pagina. >> De klachten en de diagnose >> Het eerste recidief >> Het tweede recidief >> Huidige situatie 28 februari >> Wim blijkt na groot halfjaarlijks >> Wim (zaadbalkanker) is na >> Teelbalkanker: Wim >>