25 november 2011: Gisteren nog uitgebreid met Wim gesproken. Aanvullend op onderstaande informatie vertelde hij me dat een recente scan uitwees dat hij nog steeds kankervrij is. Niets wijst erop dat hij weer een recidief zou krijgen. Hij vertelde ook dat hij trouw zijn Agraricus Blazei - extract van een medicinale paddenstoel gebruikt om zijn immuunsysteem te stimuleren. Zie ook verderop in zijn verhaal in linkerkolom aan te klikken. 

16 oktober 2011: Hier het ervaringsverhaal van Wim die in 1998 werd geconfronteerd met teelbalkanker en in de jaren daarna enkele keren een recidief kreeg. Maar door een adekwate aanpak kreeg Wim zelfs de inoperabele uitzaaiïngen in ruggewervels en later in spierbundel helemaal weg. En op dit moment is Wim opnieuw kankervrij, al blijft het nog altijd spannend of de kanker definitief weg is. Want in 2008 werd wederom een redicief weggehaald maar ook dit is succesvol verwijderd. Inmiddels is Wim weer volop aan het werk en vertelde hij mij dat hij vooral opnieuw veel baat heeft gehad met de Agaricus Blazei Murill, een medicinale paddestoel. Afgelopen week stond in de Volkskrant een groot artikel over een bedrijf waarin Wim ook deelneemt en dat o.a. de Agaricus Blazei Murill op de Europese markt mag verkopen. Ga naar de website www.murill.com en daar kunt u zien hoe deze paddestoel met medicinale kwaliteiten te bestellen. En leest u verder Wim zijn verhaal in de linkerkolom aan te klikken.


Plaats een reactie ...

Reageer op "Wim (zaadbalkanker) is na operatieve verwijderijng van recidief (in 2008) weer volledig aan het werk en is al weer enkele jaren klinisch kankervrij. Met dank aan de Agaricus Blazei Murill, een paddenstoel met medische kwaliteiten"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze pagina. >> De klachten en de diagnose >> Het eerste recidief >> Het tweede recidief >> Huidige situatie 28 februari >> Wim blijkt na groot halfjaarlijks >> Wim (zaadbalkanker) is na >> Teelbalkanker: Wim >>