Het SNFK - Stichting Nationaal Fonds tegen Kanker toont op hun website een voorlichtingsvideo over Shiatsumassage als aanvullende ondersteuning voor kankerpatienten die bv. chemo moeten ondergaan of hebben ondergaan. U kunt hier klikken op hun website voor de voorlichtingsvideo.


Plaats een reactie ...

2 Reacties op "Video: Shiatsumassage als aanvullende behandeling voor kankerpatienten, die bv. chemo ondergaan. Een voorlichtingsvideo is hier te zien. Artikel geplaatst 11 juni 2008"

 • Biebiene Tan :
  op uw site staat een video waarin wordt verteld hoe goed een shiatsu massage is voor iemand die chemo moet krijgen en die chemo heeft ondergaan. Nu is het zo dat er hier een erkende shiatsu therapeut is die geen shiatsu wil geven voordat de patiënt (nu al drie maanden na laatste chemo) in vier behandelingen gereinigd is met kleirollen en algenpakkingen en sapkuren.
  Hoe kan ik nu een en ander rijmen? Een shiatsu massage is zo lekker voor een door chemo gekweld lichaam. Is het echt zo slecht voor de therapeut dat ie niet kan behandelen?
  Dringende vraag!!!!
  • kees :
   Beste Biebiene, dit klinkt inderdaad vreemd, maar misschien een andere Shiatsu therapeut zoeken? Want ik krijg uit je verhaal de indruk dat de therapeut ook wel wat extra's aan jou wil verdienen.

   Kees Braam

Gerelateerde artikelen