d.d. 31-12-2002:

Gisteren is er bij Karen een longfoto en een echo van de lever gemaakt. Op verzoek van haar oncoloog omdat de leverwaarden (LDH) extreem hoog waren. Deze verhoogde leverwaarden zouden kunnen duiden op twee totaal verschillende dingen. Of uitzaaiïngen en groeiende tumoren in de lever of een hoge tumorsterfte die de lever onder druk zet wegens de natuurlijke afvloeiïng van de dode (borst) tumorcellen. De voorlopige uitslag was bijzonder hoopvol. De lever leek zo goed als schoon. Er was slechts 1 klein plekje van 8 mm. doorsnee dat enigszins verdacht was, maar de radioloog benadrukte dat dit ook heel iets anders kon zijn. Zowel de radioloog als de oncoloog die Karen achteraf belde bevestigde dat dit kleine plekje nooit de oorzaak kna zijn van de hoge leverwaarden. Op de vraag van Karen's man of dit betekent dat de verhoogde leverwaarden dan veroorzaakt worden door een hoge tumorsterfte antwoordde hij bevestigend. Maar voordat hij een officiële conclusie kan maken heeft hij wel de officiële schriftelijke uitslag nodig van zowel longfoto, echo als van de nog te maken petscan. Eind volgende week wordt die officiële uitslag aan Karen meegedeeld en dan horen we ook de uitslag van een te maken petscan en kunnen we voorzichtige conclusies gaan trekken of CLT - cytoluminescent therapie in ieder geval bij Karen een positief effect heeft gehad. Ik heb al eerder gezegd dat ik persoonlijk enthousiast ben over deze CLT-behandeling, maar voor alle duidelijkheid nogmaals, naast de disclaimer wil ik zeggen dat ik absoluut geen deskundige ben, geen arts ook en het is aan iedereen persoonlijk die dit allemaal leest en volgt hoe en welke waarde gehecht wordt aan deze informatie en het proces bij Karen. Ik ben slechts een webmaster die via de site informatie bijeen brengt, geen medisch adviseur.
Plaats een reactie ...

Reageer op "6) d.d. 31-12-2002: Verhoogde LDH-waarden duiden na leverecho op grote tumorsterfte en natuurlijke afvloeiïng bij Karen alsdus radioloog en oncoloog in een eerste en voorlopige reactie "


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Het verhaal van >> 3) d.d. 28-11-2002: >> 4) d.d. 17-12-2002 >> 5) d.d. 21-12-2002: >> 6) d.d. 31-12-2002: >> 7) d.d. 04-01-2003: >> 2) Eerste bezoek aan >> 3) Tweede bezoek aan >> 9) Open brief van Karen over >>