d.d. 19 mei 2003: Afgelopen week is Karen toch even het Milfordhuis uitgeweest vertelde Rinus mij. Ten eerste ging Karen met de kinderen mee naar een open dag van de school waarop de kinderen in ieder geval tot de zomervakantie school zullen volgen en ook is Karen mee gaan kijken naar een huis dat hun is aangeboden in Killaloe. Maar Rinus vertelde wel dat nadat Karen zich wonder boven wonder erg sterk hield tijdens die uitstapjes ze 's avonds dood- en doodmoe was en meer morfine nodig had dan normaal. Gisteren had Karen zoveel morfine ingespoten gehad dat ze bijna de hele dag zo goed als slapend was. Rinus was pessimistisch over het verdere vervolg en maakt zich zorgen over hoe nu verder. Vandaag kregen ze wel de sleutel van een nieuw huisje. Persoonlijk denk ik, terugdenkend aan mijn bezoek aan Karen en wat ze me toen allemaal vertelde - zie bericht d.d. 9 mei 2003 op deze pagina - dat ze, nu ze ziet dat de kinderen goed terecht komen en er ook voor hun en Rinus een plaats is in Killaloe dat ze daarmee vrede heeft en op die manier op een goede manier afscheid kan nemen. Maar nogmaals dit is een persoonlijke gedachte die ik maak op grote afstand van Karen zelf en zonder haar nog persoonlijk  gesproken te hebben. 

21 mei om 02.45 uur is Karen overleden in het Milford Hospice in Limerick. 

In the beginning when God created the heavens and the earth, 
the earth was a formless void and darkness covered the face of the deep, 
while a wind from God swept over the face of the waters. 
Then God said, "Let there be light"; and there was light.

In de nacht van 21 mei 2003 is na een lang ziekbed, van ons heengegaan onze lieve moeder en vrouw.

Ik ga naar het land van de elfjes en de engelen waren haar laatste woorden.

Karen Y. Kurvink - Kirby
17 september 1964

Karen ligt opgebaard in Milford Hospice Castletroy, Limerick in Ierland, Maandag 26 mei 2003 zal er een herdenkingsdienst zijn in de Katholieke kerk te Killaloe (Ierland). Dinsdagmiddag 27 mei 2003 na haar mis, zal Karen ten grave worden gedragen op de Begraafplaats van Killaloe (Ierland)

Killaloe
Marinus Kurvink
Maxime Alexandra Kurvink
Juliette Kathleen Kurvink
Amade Marina Kurvink

Rotterdam
Michelle Kurvink

Bloemen en kaarten kunt u sturen via:

Milford Hospice
Castletroy
County Limerick
Republic of Ireland

 Plaats een reactie ...

Reageer op "18) d.d. 19 mei 2003: Karen heeft zoveel pijn dat ze zoveel morfine nodig heeft dat ze bijna de hele dag slapend is. d.d. 21 mei 2003 is Karen overleden."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Het verhaal van >> 3) d.d. 28-11-2002: >> 4) d.d. 17-12-2002 >> 5) d.d. 21-12-2002: >> 6) d.d. 31-12-2002: >> 7) d.d. 04-01-2003: >> 2) Eerste bezoek aan >> 3) Tweede bezoek aan >> 9) Open brief van Karen over >>