d.d. 28 januari 2003: Actuele situatie bij Karen.

Hoewel Karen veel pijn heeft en haar borst er niet uitziet met erg veel dood tumorweefsel aan de buitenkant lijkt het erop dat het goed gaat met haar 'genezingsproces' na de Cytoluminescent Therapie - CLT-behandeling. Wat er met Karen gebeurt is precies voorspeld door de behandelende artsen in Ierland en inmiddels verhuisd naar Duitsland en andere Europese landen, bv.Spanje, Denemarken en hopelijk ook via Karen haar werkgroep, die wij met raad en daad ondersteunen, snel in Nederland, zie pagina andere alternatieven-CLT. 
Karen is vrijdag weer bij de orthomoleculaire arts geweest die haar begeleidt en o.a. een levende bloedanalyse bij haar doet elke keer als ze daar komt. Tussen afgelopen en het voorlaatste bezoek zat drie weken. Uit de levende bloedanalyse (waarom heeft elk academisch ziekenhuis niet zo'n donkere veldmicroscoop?) kwam naar voren dat er nog steeds een enorme strijd aan de gang is in Karens lichaam. De witte actieve bloedlichaampjes, maar ook vele dode witte bloedlichaampjes die volgens de arts hun werk hebben gedaan zijn in het bloed te zien. -Dit duidt op een op hoogspanning werkend immuunsysteem. Wat verder opviel was dat er minder 'rommel' tussen de bloedcellen zat en dit zou kunnen duiden op een herstel. Haar rode bloedcellen zagen er zeer goed en gezond uit. 

Karen haar borst ziet er heel vies uit. Er zitten vele wondjes en wonden waar continue vocht/pus uitdruppelt. Maar het stinkt niet en volgens de arts duidt alles op een steriele ontsteking. Ik begreep uit zijn woorden en ook dit heeft een oncoloog al eens eerder gezegd, als er sprake zou zijn van tumordoorbraak door tumorgroei gaat dit gepaard met een hele penatrante geur. Bij Karen ruik je niets verder. Ze smeert trouw aloevera zalf en de pijn zit meer in de stekende pijn van de ontstekingen en in de zwaarte van de borst die met de wonden op haar ribben drukt dan dat het tumorpijn zou zijn - tenminste dat hoopt Karen en werd bevestigd door de arts zover hij dat kon beoordelen en die heel tevreden over haar situatie was, maar uiteraard net als ieder ander gewoon niet weet wat de CLT precies veroorzaakt. Maar uiteraard voelt Karen zich wel onzeker daarover. Toch wijst niets erop dat er sprake zou zijn van tumorgroei. De 'uitzaaiing zoals de oncoloog aan de hand van de petscan onder haar rechteroksel zou hebben gezien lijkt zichtbaar en voelbaar helemaal verdwenen en ook de uitzaaiingen onder haar linkeroksel groeit in ieder geval niet zichtbaar, lijkt eerder kleiner te worden. Ook de roodheid van de huid tussen haar twee borsten in, volgens de petscan/oncoloog zat daar ook kanker, is helemaal weg en een gave huid geworden. Verder heeft/had Karen wel pijnstillers, zoals morfine nodig, 20 mg. per keer, maar sinds afgelopen weekend heeft ze via een Indiaase arts die voor een lezing toevallig in Nederland was, daarvoor in de plaats homeopatische korrels gekregen en die werken wonderwel. Zaterdag en zondag is Karen pijnloos geweest. De korrels die de arts zelf nog bij zich had en aan Karen had gegeven waren echter op en kreeg ze pas vanmorgen d.d. 28 januari, weer nieuw en gisteren kwam de pijn terug. Benieuwd dus of ze hiermee de pijn weer weg krijgt. Morfine staat bekend als dufmakend en ook immuunonderdrukkend dus lijkt niet goed voor haar. 

Het blijft enorm spannend hoe alles zal aflopen, maar we hebben inmiddels ook inzage gekregen in vele studies die al gedaan zijn met het middel dat gebruikt wordt bij CLT. Echt vele vele in vitro studies, dierproeven en ook trials met mensen zijn er al meegedaan en als CLT-patiënten en hun artsen/oncologen zijn geïnteresseerd kan ik deze wel wat extra informatie toesturen. Bv. ook foto's van Karen's borst van nu en begin/eind december. Dat er aan deze CLT-behandeling geen wetenschappelijk onderzoek ten grondslag zou liggen is volkomen misplaatst. Er is al heel veel onderzoek naar gedaan en nogmaals wij kunnen u op verzoek en met ondersteuning van uw arts heel veel informatie toesturen. Verder ben ik persoonlijk hard bezig met de documentaire van Karen en wil uit dat materiaal een informatie/voorlichtingsvideo maken voor mensen die geïnteresseerd zijn in de CLT-therapie en/of die ondergaan hebben. Als u deze film ondersteunt met een financiële bijdrage krijgt u automatisch een kopie van de video's. De eventuele meeropbrengst van de film na aftrek van de productiekosten gaat naar het door Karens werkgroep op te richten centrum voor CLT-behandeling en nazorg ervan. U kunt uw bijdrage storten op bankno: 335005918 t.n.v. Freelens Mediaproducties, Amersfoort, m.v.v. docu/Karen. Ik realiseer me dat ik hiermee de verdenking van belangverstrengeling op me neem, maar kan alleen maar zeggen dat ik echt alles wat we hiervoor meer krijgen aan geld en hopelijk koopt de televisie mijn documentaire, naar de op te richten Stichting van Karen haar werkgroep gaat. Ik schiet nu alles zelf voor en ben niet zo rijk dat ik een groot bedrag allemaal uit mijn eigen portemonnee kan betalen. Overigens ik bedank nu al de mensen die al geld hebben overgemaakt. Bevestig a.u.b. in een e-mail uw storting dan weet ik wie ik een kopie moet sturen en bedanken.

Lees verder op pagina andere alternatieven-CLT hoe het ervoor staat met de CLT-therapie en als u interesse hebt hoe u zich op kunt geven. 
Plaats een reactie ...

Reageer op "11) d.d. 28 januari 2003: actuele situatie bij Karen heel hoopgevend ondanks de pijn en een linkerborst die aan de buitenkant alleen maar doodtumorweefsel laat zien, met vele wondjes en er niet uitziet "


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Het verhaal van >> 3) d.d. 28-11-2002: >> 4) d.d. 17-12-2002 >> 5) d.d. 21-12-2002: >> 6) d.d. 31-12-2002: >> 7) d.d. 04-01-2003: >> 2) Eerste bezoek aan >> 3) Tweede bezoek aan >> 9) Open brief van Karen over >>