Een prachtige opsteker voor Karen en Rinus en de kinderen. De huisarts kwam vanmiddag - d.d. 26 maart 2003 - persoonlijk langs om te vertellen dat ook Karen haar botten helemaal schoon zijn. En nog beter nieuws ook de uitzaaiingen in haar hals waren sterk verminderd in omvang. En de bloedtesten en testen van nieren en lever wezen allemaal op sterke tumorafbraak. Karen voelt ook vertelde ze me gisteren nog dat het steeds beter met haar gaat. Zelfs de pijn lijkt iets minder te worden. Wat een knokker en wat een resultaat. Dit geeft zoveel moed. Ook de huisarts wordt steeds positiever over de CLT - Cytoluminescent Therapie vertelde Rinus me net over de telefoon. Overigens Karen is nu onder behandeling van dokter van der Schaar (ook meneer A, man met uitgezaaide prostaatkanker die ook de Cytoluminescent Therapie met tot nu toe groot succes deed in januari 2003 is daar onder behandeling) met vitamine-infusen en thuis doet ze de ozontherapie in een eigen ozoncabine die ze van dr. Porter en professor Campbell gratis heeft gehad. Hieronder het mailtje dat Rinus aan de mailgroep (gratis voor OPS-leden) stuurde vanavond.


Hallo Lieve Mensen,

Goed nieuws, Karen’s botscan was helemaal schoon, niets te vinden, nacko, nada…

Ik ben zo trots op haar. Wat bijzonder hè.. Ook haar bloedtest van lever, nieren en andere organen wezen alleen een hele grote tumor afbraak aan.. OK er is nog wel activiteit maar ook deze uitslag had weer niemand verwacht. 

Ook heeft Karen vandaag een behandeling gehad die alle energiebanen weer de goede kant uit laten draaien. Zij voelde de dingen veranderen in haar lijf tijdens de behandeling. Natuurlijk zijn we er nog niet maar wederom blijkt wel dat er hele bijzondere dingen gebeuren en dat CLT toch ook hele bijzondere dingen doet.

O ja volgens de huisarts die zelf de uitslag kwam brengen zijn ook de tumoren in Karen’s nek een stuk kleiner.

Haar arm is nog wel dik van het vocht maar haar hand kan weer helemaal dicht.

Helemaal te gek……

Dag allemaal, wij denken nog steeds aan jullie……

Groetjes Rinus,


Plaats een reactie ...

Reageer op "15) d.d. 26 maart 2003: ook botscan toont bij Karen volledig kankervrije botten en sterke vermindering van grootte van uitzaaiing in de hals. Een prachtig resultaat."


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Het verhaal van >> 3) d.d. 28-11-2002: >> 4) d.d. 17-12-2002 >> 5) d.d. 21-12-2002: >> 6) d.d. 31-12-2002: >> 7) d.d. 04-01-2003: >> 2) Eerste bezoek aan >> 3) Tweede bezoek aan >> 9) Open brief van Karen over >>