D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl  We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Op deze pagina het verhaal van Peter die in het voorjaar van 2002 de diagnose kanker met uitzaaiingen in het hoofd-halsgebied van onbekende primaire tumor kreeg. Peter en Lucia zijn vrouw hebben vanaf het eerste moment alle hulp en zorg gezocht bij zowel reguliere als aanvullende, experimentele behandelingen. Gevolg een zeer gedetailleerd, indrukwekkend en ontroerend verslag van hun zoektocht naar genezing in binnen- en buitenland.   Uiteraard ligt de verantwoordelijkheid bij Lucia en Peter voor dit schrijven en is onze disclaimer hier ook van toepassing, maar ik wil hun toch zeer hartelijk bedanken voor de moed hun gevecht en zoektocht met anderen te willen delen en dit verhaal nu al te publiceren. Petje af en ik hoop dat veel mensen hier wat aan hebben. Andere verhalen van mensen met bijzondere ervaringen en keuzes staan op pagina uw verhaal.
Zie hieronder het verhaal dat Lucia, vrouw van Peter, samen met hem beschreef. 
Plaats een reactie ...

Reageer op "1) Waarom deze pagina?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Voorafgaand aan de diagnose: >> 3) Diagnose in Streekziekenhuis >> 4) Verder onderzoek en diagnostiek >> 5) Bestraling in het >> 6) Orthomoleculaire >> 7) Controles door het >> 8) Levend bloedonderzoek en >> 9) Second opinion Daniël >> 10) Visie Radboudziekenhuis >>