D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl . We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

Op deze pagina het verhaal van Ineke, een vrouw die in 2001 de diagnose Desmoplastic Small Round Cell Tumor (DSRCT) kreeg. Een zeer agressieve vorm van kanker die als ongeneeslijk bekend staat in de reguliere oncologie.  Ineke heeft gekozen voor een totale complementaire aanpak - PDT met radachlorin aangevuld met dendritische celtherapie en Houtsmullerdieet en extra suppletie, nadat deze zomer haar oncologe vertelde dat Ineke absoluut ongeneeslijk was en er snel groeiende uitzaaiingen werden geconstateerd. Ineke vertelt in dagboekstijl over haar ervaringen en emoties bij haar gevecht. Uiteraard ligt de verantwoordelijkheid bij Ineke voor dit schrijven en is onze disclaimer hier ook van toepassing, maar ik wil Ineke  toch zeer hartelijk bedanken voor de moed haar gevecht en zoektocht met anderen te willen delen en dit verhaal nu al te publiceren. Petje af en ik hoop dat veel mensen hier wat aan hebben. Andere verhalen van mensen met bijzondere ervaringen en keuzes staan op pagina uw verhaal.

Reacties op dit verhaal kunnen we doorsturen naar Ineke. Voor OPS-leden hebben we meer en gedetailleerde informatie beschikbaar over waar en hoe de PDT behandeling met radachlorin op dit moment d.d. eind oktober 2003 in Europa wordt gegeven.


Zie verder het verhaal op deze pagina dat Ineke ons regelmatig als update toestuurt. 


Plaats een reactie ...

Reageer op "Waarom deze pagina?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

Waarom deze pagina? >> Wat Desmoplastic Small Round >> Het verhaal van Ineke. Periode >> Het verhaal van Ineke. Periode >> Ineke is 8 april 2004 overleden. >> DSRCT: Desmoplastic Small >>