Zie in gerelateerde artikelen.
Gerelateerde artikelen
- Koffie vermindert kans op recidief en vermindert kans op overlijden bij patienten met darmkanker stadium I tot III blijkt uit Nederlandse COLON studie
- Handjevol noten elke dag verbetert ziektevrije tijd met 42 procent en overall overleving met 57 procent bij operabele darmkanker stadium III blijkt uit langjarige fase III studie
- Voeding vermindert kans op redicief en overlijden aan dikke darmkanker met de helft. Weinig koolhydraten en zetmeel bepalen het succes
- Foliumzuur en darmkanker: Tekort aan foliumzuur mede oorzaak darmkanker
- Folinic Acid vorm van foliumzuur als aanvulling voor geopereerde darmkankerpatiënten stadium IIb en III vergroot ziektevrije 5 jaars overleving met 9,9 procent en overall overleving met 11,3 procent dan zonder foliumzuur als aanvulling
- Bloemkool, wortelen, uien en erwten hebben een positieve invloed op de verandering van bepaalde genen die verantwoordelijk zijn voor (anti) - kankerprocessen in het voorkomen en ontstaan van darmkanker
- Citrusvruchten goed voor darmen in omzetting van bepaalde enzymen.
- Voeding: Wanneer darmkankerpatienten tijdens en na de chemo een westers dieet volgen is het risico op een recidief of op overlijden beduidend groter dan wanneer zij een voedingspatroon gebruiken van veel fruit, groenten en vis en gevogelte.
- Complementair - aanvullende niet toxische middelen en behandelingen bij darmkanker: een overzicht van recente ontwikkelingen en belangrijke studies en artikelen
Plaats een reactie ...
Reageer op "Voeding bij darmkanker, een overzicht van artikelen"