D eze site is voortgekomen uit de ervaringen van ons drieën. Antoon (zie medisch dossier Antoon), Shifra en haar ouders (zie medisch dossier Shifra) en Kees (Zie medisch dossier Kees). Maar we zijn ervan overtuigd dat er vele andere mensen zijn met soortgelijke verhalen en ervaringen. De een wat spectaculairder dan de ander, maar we denken dat juist de verhalen van andere mensen een goede steun kunnen betekenen voor ieder die op zoek is naar antwoorden voor zijn/haar eigen situatie. Nu weten we ook dat er veel verhalen altijd de ronde doen (zie ook alternatieve behandelingen ) over spectaculaire genezingen. Van het licht hebben gezien tot het drinken van een speciaal soort thee enz.
En dat kan. Waarom niet. Toch zouden we graag alleen maar verhalen willen publiceren die gestaafd kunnen worden met bloedonderzoeken, scans, tumormarkers, foto's voor en na de behandeling enz. Dus in feite met bewijzen.

Op deze pagina willen we dus verhalen plaatsen na overleg en contact met de inzender. Zodat u zelf uw verhaal kunt vertellen, maar dat wij in ieder geval weten waar het verhaal op is gebaseerd. U kunt daarvoor contact opnemen met redactie@kanker-actueel.nl en dit richten aan Kees.
We hopen dat we in navolging van de Dusansite (zie Internetlinks ) een Nederlandse variant kunnen maken.

D eze  pagina beschrijft het verhaal van Bert en zijn vrouw Marije die voor behandeling van zijn in de ogen van de Nederlandse oncologen ongeneeslijke kleincellige longkanker gedwongen naar Duitsland uitweek via een rapport van de arts van de website canhelp. Zie pagina andere alternatieven voor adressen en beschrijvingen enz.. Dit uitgebreide advies (gepubliceerd op pagina  kankersoorten-longkanker) geeft gelijk een prachtig overzicht van wat er allemaal aan actuele mogelijkheden zijn bij kleincellige longkanker. Maar veel mogelijkheden gelden voor bijna alle soorten kanker. 

Hier op deze pagina het uitgebreide verhaal van wat Bert en Marije allemaal hebben meegemaakt vanaf najaar 2000 toen de diagnose ongeneeslijke kleincellige longkanker werd vastgesteld. Een verhaal ook dat in mijn ogen aantoont dat er nog een heleboel mis is met de oncologie in Nederland en het heft in eigen hand nemen meer dan noodzakelijk is. 

Eventuele vragen en op- en aanmerkingen over de informatie op deze pagina dan ook mailen naar ons en we sturen dat door naar Bert en Marije de mensen van dit verhaal. Op alles blijft wel onze disclaimer van kracht en deze pagina zien we als een welkome aanvulling op wat wij aan informatie hebben op onze pagina kankersoorten-longkanker.
Plaats een reactie ...

Reageer op "1) Waarom deze pagina?"


Gerelateerde artikelen
 

Gerelateerde artikelen

1) Waarom deze pagina? >> 2) Inleiding en diagnose >> 3) Fase 2: november >> 4. Fase 3: maart 2001 >> 5. Fase 4: juni 2001 >> 6. Vaccins bij kleincellige >> 7. Bert is overleden >> 13. Aan de Zijlijn: >> 14.Vooraf aan de diagnose: >> 15. De periode van >>