Soepen
De Vegetarische Restaurantweek vindt dit jaar plaats van 7 t/m 13 oktober 2013. Een week van exclusieve vegetarische heerlijkheden en verfijnde hoogstandjes, wordt u aangeboden door de exquise culinaire top van Nederland.
“Eigenlijk is de vegetarische keuken de mooiste keuken”
Jonnie Boer, Librije’s Zusje (deelnemer De Vegetarische Restaurantweek)
Smakelijk geselecteerd
Tijdens de Vegetarische Restaurantweek presenteren de beste restaurants van Nederland, de meest verrassende heerlijkheden uit hun vegetarische repertoire. Vooraanstaande chefs, gepassioneerd en gedreven, selecteren de fijnste ingrediënten voor de Vegetarische Restaurantweek. Bijzondere menu´s, bestaande uit drie, vier of zelf vijf gangen, zijn speciaal ontwikkeld en bedacht voor deze restaurantweek en mogen met recht de titel ‘uitmuntend’ dragen. Lees verder>>>>>>
Gerelateerde artikelen
- Broccolisoep met paprika
- Bonen-bietensoep
- Bieten-bessensoep
- Bruine bonensoep
- Broccolisoep
- Erwtensoep vegetarisch
- Erwten-aardappelsoep
- Gazpacho, koude tomatensoep
- Gazpacho van bietjes en tomaten en warme ananas met honing na
- Groentensoep, Mediteraan
- Groentensoep, koud met tahin en ei
- Groentensoep, met Thaise pesto en tofugehakt
- Groentensoep. Maaltijdsoep voor 6 personen
- Groentensoep, Italiaanse maaltijdsoep
- Linzensoep voor 6 tot 8 personen
- Linzensoep, Turkse rode linzensoep
- Lentesoep
- Pompoensoep - maaltijdsoep voor 6 personen
- Pompoensoep
- Ratatouillesoep
- Slasoep met groene kruiden
- Tomatensoep uit de Kempen, maaltijdsoep
- Tomatensoep met kwark
- Uiensoep, Frans
- Vissoep, Mediteraan
- Vissoep, uit Bretagne
- Vissoep, als maaltijdsoep
- Waterkerssoep
- Wintersoep met gort